Ana SayfaDizilerHekimoğlu 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Hekimoğlu Gizemli Bir Vakayı Daha Çözüyor!

İlgili Postlar

Hekimoğlu 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Hekimoğlu Gizemli Bir Vakayı Daha Çözüyor!

Kanal D ekranlarının yeni dizisi ilk iki bölümüyle izleyicileri ekranlara kilitlemeyi başardı. Dizi 2. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Hastaneye genç bir hasta geliyor. Çift görme ve gece terörü yaşayan hastayı Hekimoğlu gönüllü olarak alıyor. Doktor Ateş’in ilk kez bir hastayı gönüllü alması iş arkadaşlarını çok şaşırtıyor. Ateş Hekimoğlu gizemli bir vakayı daha çözüyor.

Salı Dizileri 2019

Hekimoğlu Gizemli Bir Vakayı Daha Çözüyor!

Hekimoğlu dizisinin 3. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Çift görme ve gece terörü yaşayan Deniz’i Hekimoğlu yakın takibe alıyor. İlk kez onun bir hastayı gönüllü olarak alması doktor arkadaşlarını şaşırtıyor. Ateş, bu hastanın gece terörü yaşamasının iki sebebinin olacağını birincisinin büyük bir stres altında olabileceği, ikincisinin ise istismar olabileceğini düşünüyor. Deniz’in babasının öz babası olmadığını anlıyor. Annesinin de öz olmadığını düşün Ateş Hekimoğlu onlara DNA testi yaptırıyor.

HEKİMOĞLU 2. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Deniz, anne ve babasının öz olmadığını öğrenen Ateş Hekimoğlu aile ile konuşuyor. Çocuğun anne ve babası Deniz’i evlatlık aldıklarını ancak onu öz çocukları gibi sevdiklerini söyler. Ateş, çocuğun okuluna gidip inceleme yapıyor. Onun okulun basketbol takımında olduğunu öğreniyor ve geçmişi aklına geliyor. Ateş’in geçmişinden hatırladıkları pekte güzel anılar değildir.

Deniz, ortadan kayboluyor. Doktorlar her yerde onu arıyor. Doktor Ateş, onlara çatıya bakmalarını söylüyor. Hayalle gerçeği ayırt edemeyen Deniz, kendisini çatıdan atmak üzereyken kurtarılıyor. Deniz’in ailesi çocuklarını başka bir hastaneye götürmek istiyor. Ama doktor Ateş’le konuşunca götürmekten vazgeçiyor. Tüm bunlar yaşanırken Ateş’in tek arkadaşı olan Orhan’ın özel hayatında bir değişiklikler olduğunu fark ediyor.

Onun ağzından bir şey öğrenemeyen Ateş, Orhan’ın hayatındaki bulmacayı çözmeye karar veriyor. Deniz’i o hale getiren olayı anlamak için türlü yöntemler deneyen Ateş, çocuğun kafasına maç sırasında büyük bir darbe aldığını anlıyor. Bu arada zorla polikliniğe giden Ateş Hekimoğlu, sırada bekleyen hastaların gerçekten hasta olmadıklarını bakar bakmaz anlıyor ve onları dağıtıyor. Grip şikayetiyle getirilen 6 aylık bebeğin annesinin ona aşı yaptırmadığını öğreniyor. Anneye eğer aşı yaptırmamaya devam ederse çocuğunun helvasını yiyeceğini söylüyor.

Hekimoğlu 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Genç Hasta Ateş’i Geçmişine Götürüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler