Ana SayfaDizilerRamo Dizisi Oyuncuları Kadrosu ve Karakterleri

İlgili Postlar

Ramo Dizisi Oyuncuları Kadrosu ve Karakterleri

BKM Film’in Ramo dizisi fragmanları yayınlanmaya başladı ve Ocak 2020 içerisinde Show Tv ekranlarında izleyicisi karşısına çıkacak. Ramo dizisi Adana’da geçen olayların anlatıldığı bir mafya dizisi olarak ekranlarda yer alacak. Başrollerini Murat Yıldırım, Esra Bilgiç, Görkem Sevindik ve Cemre BAYSEL’in üstleneceği Ramo dizisi oyuncuları gerçekten heyecan uyandıracak bir oyuncu topluluğu.

Ünlü yönetmen Mustafa Şevki Doğan’ın yönetmenliğini yaptığı Ramo dizisinin senaristliğini son olarak Muhteşem Yüzyıl serisinde senarist olarak yer alan Yılmaz Şahin üstleniyor. Dizinin müziklerini ise Aytekin Ataş hazırlayacak. Aytekin Ataş son olarak Bir Zamanlar Çukurova dizisinin müziklerini hazırlamıştı. Ramo dizisi yapımcısı BKM Film 23 Eylül pazartesi günü Ramo dizisinin çekimlerine İstanbul’da başlayacak. Bir kaç bölüm İstanbul’da yapılacak çekimlerinden ardından Ramo dizisi seti kalıcı olarak Adana’ya kurulacak.

Ramo Dizisi Konusu

Ramo dizisinde iki aile arasında sürüp gelen büyük bir mücadele ve ve bu mücadelenin ortasında yeşerecek büyük bir aş anlatılacak. Ramo dizisi İnternette yayınlanan “Sıfır Bir” dizisi benzeri bir Adana dizisi olacak. Ramo dizisinde Adanalı deli dolu ama haysiyetli bir genç olan Ramazan ile Sibel’in imkansız aşkı farklı bir dil ile anlatılacak.

Ramo Oyuncuları / Ramo Dizisi Oyuncuları

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler