Ana SayfaKimdirLeyla Kader İlhan Kimdir?

İlgili Postlar

Leyla Kader İlhan Kimdir?

“Ramo” dizisinin sevilen oyuncusu Leyla Kader İlhan kimdir? Leyla Kader İlhan kaç yaşında? Leyla Kader İlhan dizileri neler? Leyla Kader İlhan filmleri neler? Leyla Kader İlhan aslen nereli? Leyla Kader İlhan hangi burç? Leyla Kader İlhan hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Leyla Kader İlhan Kaç Yaşında? Leyla Kader İlhan Aslen Nereli? Leyla Kader İlhan Hangi Burç?

Leyla Kader İlhan, 23 Temmuz 1970 senesinde Samsun’da dünyaya gelmiştir. Aslen Samsunlu olan Leyla Kader İlhan Aslan burcudur.

Leyla Kader İlhan Kimdir?

Leyla Kader İlhan, eğitim hayatını Ankara’da tamamlamıştır. Liseden mevzun olduktan sonra ” Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü”nü kazanan Leyla Kader İlhan okuldan başarıyla mevzun olmuştur. Okul yıllarında pek çok tiyatro oyununda sahne alan Leyla Kader İlhan, mevzun olduktan sonra tiyatroya devam etmiştir.

Ekran karşısına ilk olarak 2014 senesinde “Hayat Yolunda” dizisiyle geçen Leyla Kader İlhan, 2015 senesinde çekilen “Senden Bana Kalan” filmiyle beyaz perdedeki yerini almıştır. Filmdeki performansıyla çok sevilen Leyla Kader İlhan, 2017 senesinde “Kara Yazı” dizisiyle izleyici karşısına geçmiştir. “Esma” karakteriyle seyircisinde iz bırakan Leyla Kader İlhan ardından “Seven Ne Yapmaz” dizisinde yer almış ve bu sene de “Ramo” diziyle yeniden kamera karşısına geçmiştir.

Leyla Kader İlhan Dizileri

  • 2019 – Ramo
  • 2017 – Seven Ne Yapmaz
  • 2017 – Kara Yazı
  • 2014 – Hayat Yolunda

Leyla Kader İlhan Filmleri

  • Senden Bana Kalan
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler