Ana SayfaKimdirTülin Yazkan Kimdir?

İlgili Postlar

Tülin Yazkan Kimdir?

“Sefirin Kızı” dizisinin sevilen oyuncusu Tülin Yazkan kimdir? Tülin Yazkan kaç yaşında? Tülin Yazkan dizileri neler? Tülin Yazkan filmleri neler? Tülin Yazkan aslen nereli? Tülin Yazkan hangi burç? Tülin Yazkan hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Tülin Yazkan  Kaç Yaşında? Tülin Yazkan Aslen Nereli? Tülin Yazkan Hangi Burç?

Tülin Yazkan, 26 Mayıs 1991 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan Tülin Yazkan, İkizler burcudur.

Tülin Yazkan Kimdir?

Tülin Yazkan eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. Küçük yaşlardan beri oyuncu olmak isteyen Tülin Yazkan liseden mevzun olduktan sonra “Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü”nü kazanmıştır. Okuldan başarıyla mevzun olan Tülin Yazkan, ekran karşısına ilk olarak 2016 senesinde yayınlanan “Bodrum Masalı” dizisiyle geçmiştir.

Ardından 2017 senesinde başrollerini Fikret Kuşkan ve Ebru Ayaç’ın yaptığı “Kırlangıç Fırtınası” dizisinde yer alan Tülin Yazkan, 2018 senesinde yer aldığı “Ufak Tefek Cinayetler” dizisiyle başarısından söz ettirmeyi başarmıştır. Tülin Yazkan bu sene ekranlara damga vuran “Sefirin Kızı” dizisinde “Menekşe” karakterini canlandırmaktadır.

Tülin Yazkan Dizileri

  • 2019 – Sefirin Kızı
  • 2018 – Ufak Tefek Cinayetler
  • 2017 – Kırlangıç Fırtınası
  • 2016 – Bodrum Masalı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler