Ana SayfaKimdirDeniz Gürzümar Kimdir?

İlgili Postlar

Deniz Gürzümar Kimdir?

Türk oyuncu ve hatta şarkıcı olan Deniz Gürzümar Kimdir? Deniz Gürzümar kaç yaşında ? Deniz Gürzümar aldığı roller nelerdir? Deniz Gürzümar aslen nereli? Deniz Gürzümar hangi burç? Deniz Gürzümar hakkında merak ettiğiniz her şeyi bu yazımızda sizin için yazdık.

12 Mayıs Doğumlu Ünlüler

Deniz Gürzümar Kaç Yaşında? Deniz Gürzümar Aslen Nereli? Deniz Gürzümar Hangi Burç?

Başarılı oyuncu Deniz Gürzümar, 12 Mayıs 1990 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan başarılı oyuncu Terazi burcudur.

Boğa Burcu Ünlüler

Deniz Gürzümar Kimdir?

Başarılı oyuncu Deniz Gürzümar, İçerde dizisinde kazandığı popülaritesini Adı Efsane dizisinde söylediği rap şarkısı ile daha da arttırdı. Oyunculuğa erken yaşta başlayan Deniz Gürzumar, çok sayıda dizide birçok karaktere hayat vermiştir. Deniz Gürzumar, 2004 yılında İstanbul’a taşınmıştır. Haliç Üniversitesi Konservatuvar Tiyatro Bölümünden mezun olan Gürzumar, 2005 yılında ‘Antisistem’ adındaki bir rap grubuna yardım etmeye başlamıştır. 2006 yılında ‘Durma’ isimli parçaya vokal yapmış ve vokal yaptığı parçanın ardından mezun olduğu alana dönmeye karar vermiştir. 2006 yılında yayınlanan ‘Gülpare’ isimli dizide rol alma şansı bulan Gürzumar, aynı yıl Server Uraz isimli rap şarkıcısı ile bir düet gerçekleştirmiştir. Bu düetin ardından çeşitli rap gruplarıyla birlikte çalışmalarına devam eden Deniz Gürzumar, birçok ilde sahneye çıkmıştır. 2008 yılında ‘Aşk Yalan Söyler’ tiyatro oyununda rol alırken aynı zamanda oyunun müziklerini de yapmıştır. Oyuncu, 2005 yılında ‘Emret Komutanım’ dizisinin müziklerini seslendirmiştir. İlk başrol deneyimini Müslüm Gürses’in hayat hikayesini anlatan ‘Esrarlı Gözler’ adlı filmde edinmiştir.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler