Ana SayfaKimdirEfsane Odağ Kimdir?

İlgili Postlar

Efsane Odağ Kimdir?

“Avlu” filminin sevilen oyuncusu Efsane Odağ kimdir? Efsane Odağ kaç yaşında? Efsane Odağ dizileri neler? Efsane Odağ filmleri neler? Efsane Odağ aslen nereli? Efsane Odağ hangi burç? Efsane Odağ hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Efsane Odağ Kaç Yaşında? Efsane Odağ Aslen Nereli? Efsane Odağ Hangi Burç?

Efsane Odağ, 1 Ocak 1986 senesinde İzmir’de dünyaya gelmiştir. Aslen İzmirli olan Efsane Odağ, Oğlak burcudur.

Efsane Odağ Kimdir?

Efsane Odağ eğitim hayatını İzmir ve Ankara’da devam ettirmiştir. Liseden mevzun olduktan sonra “Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü”nü kazanan Efane Odağ ardından “Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Oyunculuk Bölümü”nü kazanmış ve hayallerinin peşinden koşmaya karar vermiştir.

Okul yıllarında pek çok tiyatro oyununda sahne alan Efsane Odağ aynı zamanda yoga eğitmenliği de yapmaktadır. Ekran karşısına ilk olarak 2016 senesinde yayınlanan “Familya” dizisiyle geçen Efsane Odağ, 2017 senesinde “Meryem” dizisinde yer almıştır. 2018 senesinde ekranların sevilen dizisi “Avlu” ile ekrana gelen başarlı oyuncu aynı sene çekilen “Dümdüz Adam” filmiyle beyaz perdedeki yerini almıştır.

Efsane Odağ Dizileri

  • 2018 – Avlu
  • 2017 – Meryem
  • 2016 – Familya

Efsane Odağ Filmleri

  • 2018 – Dümdüz Adam
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler