Ana SayfaDizilerDoğduğun Ev Kaderindir 2. Bölüm Fragmanı Yayında! Zeynep'in Kararı Ne Olacak?

İlgili Postlar

Doğduğun Ev Kaderindir 2. Bölüm Fragmanı Yayında! Zeynep’in Kararı Ne Olacak?

Tv 8 ekranlarının gerçek bir hikayeden uyarlanan yeni dizisi Doğduğun Ev Kaderindir ilk bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizi izleyiciden tam not aldı. Doğduğun Ev Kaderindir’in ilk bölümünde; Çok fakir bir ailenin kızı olan Zeynep, okutulması için başka bir aileye verilir. 8 yaşında evinden ayrılan Zeynep, Hukuk Fakültesinde okumaktadır. Erkek arkadaşı Faruk tarafından doğum gününde evlenme teklifi alır. Zeynep’in Nermin annesi onu Faruk’la, Saniye ise Mehdi ile evlendirmek ister. Zeynep’in kararı ne olacak?

Çarşamba Dizileri 2019

Zeynep’in Kararı Ne Olacak?

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 2. bölüm ön izleme yayınlandı. Tanıtımda; Zeynep gelinliğini Mehdi ise damatlığını giyer. İkili arasında ne geçiyor bilinmez Mehdi Zeynep’e gidebileceğini söyler. Zeynep, gitmek için kapıyı açtığında karşısında Faruk’u görür. Bu Zeynep’in bir kabusu mu yoksa gerçek mi dizinin yeni bölümünde ortaya çıkacak. İki ailenin arasında sıkışıp kalan Zeynep, kaderine nasıl yön verecek?

İşte Doğduğun Ev Kaderindir 2. bölüm ön izlemesi….

https://youtu.be/b0Fy_pO9m2Q

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 1. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Zeynep’e Faruk ve evlatlık verildiği aile tarafından süpriz bir doğum günü partisi hazırlanıyor. Yıllardır kızının doğum gününe davet edilmeyen Saniye, Zeynep’in mahalleden arkadaşından onun doğum gününün yapılacağı yeri buluyor ve hediyesiyle birlikte oraya gidiyor. Dışarıdaki güvenlik onu içeri almayınca Zeynep, dışarı çıkıyor. Faruk’ta arkasından gelip Saniye’yi Zeynep’in bakıcısı zannediyor. Zeynep, ne açıklama yapacağını bilemiyor ama Saniye, onun bakıcısı olduğunu söyleyip orayı terk ediyor.

Faruk, Zeynep’e süpriz doğum gününde evlenmek teklif ediyor. Zeynep’te kabul ediyor. Ama annesinin bırakıp gitmesine gönlü razı olmuyor ve onun peşinden yıllar sonra ilk kez büyüdüğü mahalleye gidiyor. Doğduğu eve gittiğinde annesiyle babasının sefalet içinde yaşadığını parasızlıktan sularının bile kesildiğini görüyor. Saniye’den yeni ailesi tarafından yardımın kesildiğini öğrenince yıkılıyor.

Zeynep, Faruk’un telefonlarına cevap vermiyor. Nermin, ertesi gün Saniye’yi çağırıp kızlarının çok zengin bir aileyle evleneceğini ve Londra’ya yerleşeceklerini söylüyor. Saniye, kızının Faruk’la evlenmesini istemiyor ve mahalle tarafından çok sevilen Mehdi ile evlendirmek istiyor. Zeynep, bir süre annesinde kalacağını söyleyip konaktan ayrılıyor. Aslında tesadüfü bir şekilde tanıştığı kişinin Mehdi. o da ailesinin evlendirilmek istediği kızın Zeynep olduğunu karşılaşınca öğreniyor.

Doğduğun Ev Kaderindir Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin İlk Tanıtımı Büyük İlgi Topladı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler