Ana SayfaDizilerAfili Aşk 29. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ceyda'nın Hediyesi Ortalığı Karıştırıyor!

İlgili Postlar

Afili Aşk 29. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ceyda’nın Hediyesi Ortalığı Karıştırıyor!

Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden Afili Aşk 28. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Kerem ile Ayşe, şirketteki doğum günü çekilişinde hediyeleri bir birlerine çıkması için büyük uğraş veriyor. Volkan’a da Gonca çıkıyor. Kerem babasıyla, Ayşe’nin babasıyla geçmişte yaşananları konuşuyor ve durumun tahmin ettiği gibi olmadığını anlıyor. Ayşe ile Kerem, ailelerin bir arada olduğu anda her şeyi anlatmaya karar veriyor ama Rıza’nın eline geçen Ceyda’nın hediyesi ortalığı karıştırıyor.

Çarşamba Dizileri 2019

Ceyda’nın Hediyesi Ortalığı Karıştırıyor!

Afili Aşk dizisinin 29. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Melahat’in hastane odasında Kerem ile Ayşe’nin sahte evlilik yaptığını söylemesine pek kimse inanmadı. Ama Kerem’le Ayşe, artık ailelerine gerçeği itiraf edip gerçekten bir evlilik yapmaya karar veriyor. Ceyda, yine bir cinlik peşine düşüp yılbaşı için Kerem’le Ayşe’ye süpriz bir paket hazırlıyor ve onların evine götürüp koyuyor.

AFİLİ AŞK 28. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Şirkette herkes yılbaşı için çekiliş düzenler. Kerem, Ayşe’nin kime çıktığını merak ediyor. Ayşe’de Kerem’in kime çıktığını ve ikili hummalı bir araştırma yapmaya başlıyor. Sonunda ikisi de bir birlerinin isimlerini ele geçiriyor. Kerem, Ayşe’ye yüzüğünü veriyor. Ama Ayşe, bu evliliğe yalanlarla başladıkları için başlarına sürekli felaket geldiğini ama bundan sonra aralarında yalansız bir ilişki olacağını ve ailelerine gerçekleri açıkladıktan sonra o yüzüğü takacağını söylüyor.

Kerem, Ayşe’nin babasıyla geçmişte yaşanan olayları konuşuyor. Muhsin, Ayşe’nin babasının mallarını aldığını itiraf ediyor. Ama onun çok borcu olduğu için geçici olarak o malları üzerine almayı kabul ettiğini daha sonrada kendisine iade ettiğini açıklıyor. Kerem’in içi babasının konuşmalarından sonra rahatlıyor. İki aile yılbaşı gecesi bir araya geliyor.

Kerem ile Ayşe, her şeyi itiraf etmek için fırsat kolluyor. Herkes hediyelerini alıyor veriyor. Gonca, Volkan’dan hediye yüzük ve evlenme teklif ediyor ama beklediği şey olmuyor. Ceyda’nın hediyesini Rıza açıyor ve babasının ölümünün sorumlusunun Muhsin olduğunu kanıtlayan belgeyle karşılaşıyor.

 Afili Aşk 28. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ayşe İle Kerem Ailelerine Gerçekleri Açıklıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler