Ana SayfaDizilerHercai 27. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Reyyan Miran Aşkında Artık Şüpheye Yer...

İlgili Postlar

Hercai 27. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Reyyan Miran Aşkında Artık Şüpheye Yer Yok!

Atv ekranlarının sevilen dizilerinden Hercai 27. yeni bölümüyle yarın akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Miran, anneannesini konağa getiriyor ve şimdiye kadar onu kendisinden neden mahrum ettiğinin hesabını babaannesinden soruyor. Azize, ise annesini hatırlayıp üzülmemesi için şimdiye kadar annesini ona anlatmadığını ve anneannesini de bu yüzden ona göstermediğini açıklıyor. Miran ile Reyyan için artık yeni bir sayfa açılıyor. Reyyan Miran aşkında artık şüpheye yer yok.

Cuma Dizileri 2019

Reyyan Miran Aşkında Artık Şüpheye Yer Yok!

Hercai dizisinin 27. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Kafalarında bir birleriyle ilgili hiç bir şüphe kalmayan Reyyan ile Miran, artık gerçek bir karı koca oluyor. Onların mutluluğuna gölge düşürecek tek bir insan var o da Azize. İyice Miran’ın güvenini yitiren Azize, onları ayırmak için başka planlar yapacak mı?

İşte Hercai 27. bölüm 2. fragmanı….

HERCAİ 26. SON BÖLÜM ÖZETİ!

Reyyan, konağa geri döner. Hazar bey Zehra’ya boştan yere Miran’ı suçladığı için vicdan azabı çeker. Buna dayanamayan Zehra, Aslanbeyler konağına gidip Reyyan’a ve Miran’a her şeyi anlatmaya karar verir. Azize, Zehra’yı konağa alır. Zehra Reyyan’la Miran’a, Hazar’ın o yalanı söylemesini kendisinin istediğini, Azize’nin hastanede Hazar’ın yanına gidip ona da evlat acısı yaşatacağını söylediğini duyduğunu ve Reyyan’a bir şey olmasından korktuğu için bu yalana ortak olduğunu söyler.

Onların tüm konuşmalarını Azize gizlice dinler. Duyduklarından sonra Miran, babaannesinden hesap sorar. Azize, söylediklerini inkar etmez. Nasuh ağa, Yaren’i evlendirmeye karar verir. Handan’la Civan’da kızlarının yaptığı kötülüklerden sonra ondan bir an evvel kurtulmak ister. Yaren’in evlenmeye niyeti yoktur ancak kendisini evlendirecekleri kişinin çok yakışıklı ve zengin olduğunu görünce evlenmeyi kabul eder.

Hazar, Yaren’e kızsa da kardeşinin hatırına Yaren’i isteme törenine gider. Orada söz kesilmeden önce Yaren’in rızası olup olmadığını sorar. Yaren’de onlar nasıl isterse öyle olmasını söyler. Yaren’in sözü kesilir. Reyyan, Miran’la, her şeyin başladığı o kulübeye onu çağırır ve çıkarttığı yüzüğü Miran’ın bulmasını sağlar. Miran annesinden yadigar o yüzüğü bir kere daha Reyyan’ın parmağına takar.

Hercai 27. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Azize Şükran’ın Konağa Gelmesinden Rahatsız Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler