Ana SayfaDizilerFerhat İle Şirin 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Şirin Banu'dan İntikam Almaya...

İlgili Postlar

Ferhat İle Şirin 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Şirin Banu’dan İntikam Almaya Hazırlanıyor!

Fox Tv ekranlarını yeni dizilerinden Ferhat ile Şirin 6. yeni bölümüyle yarın akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Şirin, yıllarca ablasının kendisini hasta olduğuna inandırdığını öğreniyor. Yeni Şirin, herkesin karşısına hasta bir kız olarak değil güçlü bir kadın olarak çıkacak. Şirin, Banu’dan intikam almaya hazırlanıyor.

Cuma Dizileri 2019

Şirin Banu’dan İntikam Almaya Hazırlanıyor!

Ferhat ile Şirin dizisinin 6. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Cemal, Ferhat’ı yaralı bir şekilde kurtarıyor ve onun hayata dönmesi için dua ediyor. Şirin ise, ablasının kendisine oynadığı oyunları öğrenip güçlü bir şekilde ayağa kalkıp şirketin başına geçiyor. Şimdi hasta olma sırası Banu’da gibi görünüyor.

İşte Ferhat ile Şirin 6. bölüm 1. fragmanı…

FERHAT İLE ŞİRİN 5. BÖLÜM ÖZETİ!

Ferhat’ın Yılmaz’ın oğlu olduğunu öğrenen Banu, Ferhat’ı yaka paça karşısına getirtir. Ferhat, babasının Yılmaz olduğunu saklamaz ama onu hiç tanımadığını ve annesini aradığını söyler. Banu, ile Ferhat’ın konuşmalarını Şirin duyar. Banu, silahını Ferhat’a çekiyor ama yapamaz. Ferhat eve döndüğünde babası onun dayak yemiş olduğunu görür ve onlardan uzak durmasını ister. Banu, Ferhat’la tüm ilişiğini keser.

Ferhat, mezar görevlisinden babasının mezarına sürekli gelip giden biri olduğunu ve o kişinin de Hüsrev olduğunu öğrenir. Hüsrev’in evine giden Ferhat, Banu’dan bir paket getirdiğini söyleyip korumaları geçer. Hüsrev, boş paketi görünce Ferhat’a neyin peşinde olduğunu sorar. Ferhat ona babasının mezarında ne işi olduğunu sorar. Hüsrev, Ferhat’ın Şehnaz’ın oğlu olduğunu anlar. Şehnaz’da oğlunun eve geldiğini anlayıp çocukken ona kapıyı kendisinden başka kimseye açmaması için öğrettiği vuruşunu cama vurarak yapar. Ferhat, annesinin o evde olduğunu anlar.

Banu, yeni müşterisi Cemal’le tanışır ve bu konuda Hüsrev’le konuşmak için onu çağırır. Hüsrev, Banu’ya Ferhat’ın evine geldiğini anlatır. Banu ise artık Ferhat’ın kendisinin adamı olmadığını söyler. Ferhat, korumaları alt edip Hüsrev’in evinden annesini oradan çıkarmayı başarır. Şehnaz’ı evine götürür ve babasına onu kendisinin bile bilmediği bir yere götürmesini söyler. Ferhat’da ortadan kaybolmak için hazırlandığında Hüsrev tarafından yakalanır ve vurulur.

Ferhat ile Şirin 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ferhat’ı Kurtaran Cemal Kim?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler