Ana SayfaDizilerKimse Bilmez 27. Bölüm 2. Final Fragmanı Yayında! Kardeşler Sonunda Kavuşuyor!

İlgili Postlar

Kimse Bilmez 27. Bölüm 2. Final Fragmanı Yayında! Kardeşler Sonunda Kavuşuyor!

Kimse Bilmez 27. bölümüyle final yapma kararı aldı. Dizi final bölümüyle 29 aralık pazar günü ekranlara veda edecek. Dizinin final bölümünde; Pilot’un kıskançlığı yüzünden iki sevgilinin arası bozuluyor ama araları düzeliyor. Manyak lakaplı Nedim ise Ali’yi de ortadan kaldırmaya kararlı görünüyor. Kurt bey ölüyor ve Ali, bir kız kardeşi olduğunu öğreniyor. Kardeşler sonunda kavuşuyor.

Pazar Dizileri 2019

Kardeşler Sonunda Kavuşuyor!

Kimse Bilmez 27. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Pilot ile Duygu evleniyor ve ikili bir bebek bekliyor. Pilot ile Ali, bir kız kardeşleri olduğunu öğrenip Zeynep’e kavuşuyor. Babasının katili olduğunu öğrenen Pilot ile Ali karşı karşıya geliyor. Ancak Erniko’nun oğlunun katili olduğunu Pilot’a söylemesi onu yumuşatıyor. Nedim, Ali’den önemli şifreleri istiyor. Ona sevgilisi ve şifreler arasında bir karar vermesini istiyor. Tartışma sonunda Sevda vuruluyor. Sevda ölecek mi?

İşte Kimse Bilmez 27. bölüm final fragmanı….

https://twitter.com/i/status/1210093240579502081

KİMSE BİLMEZ 26. SON BÖLÜM ÖZETİ!

Uygar, tam Ali’yi öldürecekken Kurt bey adamları gelir. Onun gelmesiyle Ali elindeki silahı bırakır. Uygar, yerdeki silahı Ali’ye doğrulttuğu sırada vurulup ölür. Teşkilattan Manyak lakaplı Ali’yi eğiten kişi çıkıp gelir. Kurt bey onu karşısında görünce telaşlanır. Ali’de eve geldiğinde onu evinde bulur. Özlem’e karşı yakın davranmalarını beğenmeyen Ali, onu evden kovar. Bir daha ondan uzak durması konusunda Özlem’i uyarır.

Duygu’nun üniversiteden arkadaşları bir toplantı tertip eder. Toplantının kız kıza olduğunu zanneden Duygu, Pilot’u arayıp üniversiteden arkadaşlarıyla kız kıza takılacaklarını söyler. Duygu, orada gittiğinde erkeklerinde olduğunu görür. Pilot’da Duygu’nun yokluğunda dışarıda arkadaşlarıyla takılmak istier. Tesadüf, Duygu’ların olduğu aynı mekana gider.

Duygu’yu bir erkeğin elinden tutup dansa kaldırmaya çalıştığını görünce deliye döner ve ortalığı bir birine katar. Duygu, utanarak orayı terk eder. Bu kaba davranışından dolayı da Pilot’u affedemez ve ona her şeyin bittiğini söyler. Manyak, Kurt beyin yerine geçmek için onu vurur. Son nefesinde Ali, yetişir ve ona Zeynep’i emanet edip bir de ona önemli bir şey anlatması gerektiğini söyler.

Kimse Bilmez 27. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sevda İle Ali Arasında Bir Engel Kalmıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler