Ana SayfaDizilerKuzey Yıldızı İlk Aşk 16. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yıldız Kuzey İçin...

İlgili Postlar

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 16. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yıldız Kuzey İçin Her Şeyini Satıyor!

Show Tv ekranlarının romantik komedi dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk 16. yeni bölümüyle 28 aralık cumartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Poyraz ile Kamer’in düğün hazırlıkları başlar. Kuzey, inat etmeye devam eder. Kızların okulu asıp sevgilileriyle görüştükleri ortaya çıkar. Babaanneleri onlara ceza vermekte gecikmez. Şule, konuşmak için yine Kuzey’in karşısına çıkınca Pembe’nin azabına uğrar. Kuzey’in boşanması için Çetin’le konuşmaya gider. Çetin ona, bir milyon karşılığında belgeleri vereceğini söyler.Dizinin yeni fragmanında Yıldız, Kuzey için her şeyini satıyor.

Cumartesi Dizileri 2019

Yıldız Kuzey İçin Her Şeyini Satıyor!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 16. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Kuzey ile Yıldız arasında inatlaşma büyüyor. Kuzey, kızlarının devamsızlık yüzünden okuldan atıldığını öğreniyor. Yıldız ise Çetin’den, Kuzey’in boşanması için gerekli parayı bulmak için neyi var neyi yok satıyor. Kuzey, olanları duyunca ne yapacak?

İşte Kuzey Yıldızı İlk Aşk 16. bölüm 2. fragmanı….

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 15. BÖLÜM ÖZETİ!

Yıldız’ın evinden kızları tarafından kovulan Şule, soluğu Kuzey’in evinde alır. Öfkeden gözü dönen Şule’den dayak yiyen Nahide ile Sefer onu görünce tırsar. Hatta Nahide oradan hemen uzaklaşır. Şule, Kuzey tarafından da kovulur. Kızlar babalarının evine gelince Yıldız’dan taraf oldukları için Kuzey onları eve almaz. Yıldız’ın evine giden kızlar ona anne demek istediklerini söyler.

Taraflar belli olur. Sefer, kız kardeşi yerine Kuzey’in yanını seçer. Kuzey’le Sefer aç kalır. Yıldız, kızlara çok güzel bir kahvaltı hazılar. Tam kahvaltıya oturdukları sırada Kuzey kapıyı çalıp Yıldız’a hediye getirdiğini söyler. Yıldız, kutuyu açar açmaz yere fareler dağııtır. Hepsi bir tarafa kaçınca Sefer’le Kuzey, masaya oturup karınlarını bir güzel doyurur.

Yıldız, bu yaptığını Kuzey’e bir ayı kapanı kurarak ödetir. Ayağı kısılan Kuzey’in feryatlarını duyunca vicdan azabı çeker. Kızlar babalarının Yıldız’ı kıskanmasını sağlamak için yakışıklı gitar hocasını eve çağırırlar. Yıldız’ın şarkı söylediğini duyan Kuzey gelip, gitar hocasına övgüler yağdırır. Ama eve gidince sinirden yastıkları parçalar.

Yıldız ise Kuzey’in kendisinden vazgeçtiğini düşünmeye başlar. Kuzey, gitar hocasına pusu kurup onu döver ve bir daha Yıldız’ın çevresinde görmeyeceğini söyler. Sefer’le Kuzey’in av macerası renkli biter. Kuzey kaçar ama Sefer’i ayının elinden Yıldız kurtarır. Yıldız, Kuzey’den son kez daha af dilier. Ama yanıtı yine olumsuz olur.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 16. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Çetin’e Bir Milyonu Verecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler