Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 51. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Züleyha Yılmaz'la Müjgan Doğumda!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 51. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Züleyha Yılmaz’la Müjgan Doğumda!

Atv ekranlarının efsane dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova 50. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Yamanlar Holding’in geleneksel kutlamasını öğrenen Şermin, Behice’nin gazıyla basıyor. Demir, büyük bir ihale alıyor ve tüm ambarlarını tahılla dolduruyor. Şermin, eline geçen ihale evrakını alıyor ve Hatip ağaya  iletiyor. Hatip ağada bu bilgiyi Yılmaz’a söylemekte gecikmiyor. Müjgan, bebeğini düşürme tehlikesi yaşayıp hastaneye kaldırılıyor. Züleyha’da Müjgan’ın tavırlarından rahatsız olup Yılmaz’la konuşmak için buluşuyor. Züleyha Yılmaz’la beraberken sancısı tutuyor. Müjgan ise doğumda ölüm kalım savaşı veriyor.

Perşembe Dizileri 2019

Züleyha Yılmaz’la Müjgan Doğumda!

Bir Zamanlar Çukurova 51. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Behice, ortalığı karıştırmaya devam ediyor. Yamanların geleneksel yemeğinin yapıldığı kutlamaya Şermin, Behice’nin gazıyla gidip ortalığı karıştırıyor. Demir, büyük bir ihalenin hazırlığını yapmaya başlıyor. Üç büyük depoyu, Çukurova’dan ve çere illerden aldığı tahıl ile dolduruyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 50. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Şermin, Hatip ağadan babasından kalan depoları Demir’in satışa çıkardığını öğreniyor ve gidip şirketi basıyor. O an orada olan Hünkar, onu kapı dışarı ediyor. Şermin, şirketten çıkarken postacıdan gelen evrakı teslim alıp götürüp Hatip ağaya veriyor. Hatip, Fekeli ile Yılmaz’ın yanına gidip Demir’in büyük bir ihale alacağını ve ambarlarını tahıl ile doldurduğunun haberini verip o ihaleden pay istiyor. Yılmaz ile Fekeli, ona sadece yüzde on verebileceğini söylüyor.

Sabahattin, Hakime hanıma evlenme teklif ediyor ve o da kabul ediyor. Müjgan’ın hamileliği iyice ilerliyor ve çoğu zamanını evde geçiriyor. Bahçede Adnan’ın boğazına taş kaçtığını görüp, onu çıkarmak için koşuyor. Züleyha, bir gün öncesinden yanlış gelen bir kargo yüzünden tartışma yaşadığı Müjgan’a, acısını çocuğundan çıkardığını düşünüp onu suçluyor.

Züleyha, yanlış anladığını öğrendikten sonra börek yaptırıp, ona götürüyor ve özür diliyor. Ama Müjgan. ne özrü ne de böreği kabul etmiyor. Züleyha, Yılmaz’ı arayıp onunla buluşuyor ve Müjgan’ın ona yaptıklarını anlatıyor. O sırada Züleyha’nın sancısı tutuyor. Müjgan’da fenalaşıyor ve hastaneye kaldırılıyor. Doktorlar, Müjgan’ın bebeğini almazlarsa onun hayatının tehlikede olacağını söylüyor.

Bir Zamanlar Çukurova 50. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Müjgan Bebeğini Düşürüyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler