Ana SayfaDizilerKimse Bilmez 27. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sevda İle Ali Arasında Bir...

İlgili Postlar

Kimse Bilmez 27. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sevda İle Ali Arasında Bir Engel Kalmıyor!

Atv ekranlarının sevilen dizilerinden Kimse Bilmez bir hafta aradan sonra 26. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Teşkilattan yıllar önce Ali’yi yetiştiren ‘Manyak’ lakaplı kişi çıka geliyor. Onun gelmesi hem Kurt beyi hem de Ali’yi rahatsız ediyor. Manyak, Kurt beyi öldürüp yerine geçmeyi planlar ve ona pusu kuruyor. Kurt bey ağır yaralanıyor ve son nefesinde Ali’ye Zeynep’i emanet ediyor. Ali’ye önemli bir şey daha söylemek istiyor. Uygar’ın ölmesiyle Sevda ile Ali arasında bir engel kalmıyor.

Sevda İle Ali Arasında Bir Engel Kalmıyor!

Kimse Bilmez 27. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Pilot’un kıskançlığı yüzünden Duygu’yla arası bozuluyor. İki sevgili yolda karşı karşıya geliyor. Duygu, Pilot’a bakıp görmeye zayıflamış olduğunu düşünüyor. Pilot, Duygu’nun tepkisinden korkup onunla konuşamıyor. Duygu, içinden kendisinden özür dileyip Pilot’un sarılmasını düşünüyor. Sevda, Ali’ye güzel yemekler yapıp birlikte yiyorlar. Ali, Sevda’ya ilk defa karıcığım diye hitap ediyor. İki sevgili Uygar’ın ölmesiyle rahatlıyor.

İşte Kimse Bilmez 27. bölüm 1. fragmanı…..

KİMSE BİLMEZ 26. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Uygar, tam Ali’yi öldürecekken Kurt bey adamları geliyor. Onun gelmesiyle Ali elindeki silahı bırakıyor. Uygar, yerdeki silahı Ali’ye doğrulttuğu sırada vurulup ölüyor. Teşkilattan Manyak lakaplı Ali’yi eğiten kişi çıkıp geliyor. Kurt bey onu karşısında görünce telaşlanıyor. Ali’de eve geldiğinde onu evde buluyor. Özlem’e karşı yakın davranmalarını beğenmeyen Ali, onu evden kovuyor. Bir daha ondan uzak durması konusunda Özlem’i uyarıyor.

Duygu’nun üniversiteden arkadaşları bir toplantı tertip ediyor. Toplantının kız kıza olduğunu zanneden Duygu, Pilot’u arayıp üniversiteden arkadaşlarıyla kız kıza takılacaklarını söylüyor. Duygu, orada gittiğinde erkeklerinde olduğunu görüyor. Pilot’da Duygu’nun yokluğunda dışarıda arkadaşlarıyla takılmak istiyor. Tesadüf, Duygu’ların olduğu aynı mekana gidiyor.

Duygu’yu bir erkeğin elinden tutup dansa kaldırmaya çalıştığını görünce deliye dönüyor ve ortalığı bir birine katıyor. Duygu, utanarak orayı terk ediyor. Bu kaba davranışından dolayı da Pilot’u affetmiyor ve ona her şeyin bittiğini söylüyor. Manyak, Kurt beyin yerine geçmek için onu vuruyor. Son nefesinde Ali, yetişiyor ve ona Zeynep’i emanet edip bir de ona önemli bir şey anlatması gerektiğini söylüyor.

Kimse Bilmez 26. Bölüm Yeni Fragmanı Yayında! Duygu Pilot’tan Ayrılıyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler