Ana SayfaDizilerHercai 27. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Azize Şükran'ın Konağa Gelmesinden Rahatsız Oluyor!

İlgili Postlar

Hercai 27. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Azize Şükran’ın Konağa Gelmesinden Rahatsız Oluyor!

Atv ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Hercai 27. yeni bölümüyle 27 aralık cuma günü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde; Şükran, Miran’a anneannesi olduğunu itiraf ediyor. Miran ise ona inanmayıp neden şimdiye kadar ortaya çıkmadığını soruyor. Şükran ise Azize’nin kendisini onun canıyla tehdit ettiği için bağrına taş bastığını söylüyor. Reyyan’le Miran sonunda barışıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Miran anneannesini alıp konağa götürüyor. Azize Şükran’ın konağa gelmesinden rahatsız oluyor.

Cuma Dizileri 2019

Azize Şükran’ın Konağa Gelmesinden Rahatsız!

Hercai 27. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Miran, Azize’yle yüzleşiyor. Azize, şimdiye kadar onun annesini hatırlayıp üzülmemesi için konuşmadığını söylüyor ama Miran babaannesine pek inanmıyor. Şükran, kendisinde olan bir emaneti Azize’ye veriyor. Azize, aldığı şeyle öfkeden deliye dönüyor. Miran’da odasındaki koltuğu balkondan aşağı atıyor ve artık karı koca aynı yatakta yatmaya başlıyor.

İşte Hercai 27. bölüm 1. fragmanı….

https://twitter.com/i/status/1208808418594541569

 

HERCAİ 26. SON BÖLÜM ÖZETİ!

Reyyan, konağa geri döner. Hazar bey Zehra’ya boştan yere Miran’ı suçladığı için vicdan azabı çeker. Buna dayanamayan Zehra, Aslanbeyler konağına gidip Reyyan’a ve Miran’a her şeyi anlatmaya karar verir. Azize, Zehra’yı konağa alır. Zehra Reyyan’la Miran’a, Hazar’ın o yalanı söylemesini kendisinin istediğini, Azize’nin hastanede Hazar’ın yanına gidip ona da evlat acısı yaşatacağını söylediğini duyduğunu ve Reyyan’a bir şey olmasından korktuğu için bu yalana ortak olduğunu söyler.

Onların tüm konuşmalarını Azize gizlice dinler. Duyduklarından sonra Miran, babaannesinden hesap sorar. Azize, söylediklerini inkar etmez. Nasuh ağa, Yaren’i evlendirmeye karar verir. Handan’la Civan’da kızlarının yaptığı kötülüklerden sonra ondan bir an evvel kurtulmak ister. Yaren’in evlenmeye niyeti yoktur ancak kendisini evlendirecekleri kişinin çok yakışıklı ve zengin olduğunu görünce evlenmeyi kabul eder.

Hazar, Yaren’e kızsa da kardeşinin hatırına Yaren’i isteme törenine gider. Orada söz kesilmeden önce Yaren’in rızası olup olmadığını sorar. Yaren’de onlar nasıl isterse öyle olmasını söyler. Yaren’in sözü kesilir. Reyyan, Miran’la, her şeyin başladığı o kulübeye onu çağırır ve çıkarttığı yüzüğü Miran’ın bulmasını sağlar. Miran annesinden yadigar o yüzüğü bir kere daha Reyyan’ın parmağına takar.

Hercai 27. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Reyyan ile Miran Yeniden Başlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler