Ana SayfaDizilerÇocuk 15. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Hasan Akça'nın Yaptıklarına Anlam Veremiyor!

İlgili Postlar

Çocuk 15. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Hasan Akça’nın Yaptıklarına Anlam Veremiyor!

Star Tv ekranlarının sevilen dizilerinden Çocuk 15. yeni bölümüyle yarın akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Hasan, büyük ümitlerle Akça’ya evlenme teklifi ediyor ancak Akça onu ret ediyor. Akça, Ali Kemal’i gözyaşları içerisinde arayıp istediğini yaptığını ve Hasan’dan ayrıldığını söylüyor. Asiye’yi ve çocukları yıllar önce terk eden Rıza geri dönüyor. Ali Kemal annesini arayıp eve gelmesi gerektiğini söylüyor. Asiye, oğlundan duyduklarına inanamıyor. Dizinin yeni fragmanında Hasan, Akça’nın yaptıklarına anlam veremiyor.

Salı Dizileri 2019

Hasan Akça’nın Yaptıklarına Anlam Veremiyor!

Çocuk 15. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Hasan, Akça’ya neler olduğunu soruyor. Akça, onu sevmekten hiç vazgeçmediğini söyleyince neden böyle davrandığına anlam veremiyor. Onları bırakmaya niyeti olmayan Hasan, neler olduğunu öğrenecek mi? Akça, köşke yerleşiyor. Bu durum Şule’nin pek hoşuna gitmiyor. Ali Kemal, Şule’ye Akça’nın köşkte kalmasını kendisinin istediğini söylüyor.

İşte Çocuk 15. bölüm 2. fragmanı….

ÇOCUK 14. SON BÖLÜM ÖZETİ!

Ali Kemal, annesini intihar etti zannedip polise gider. O anda intihar etmiş bir kadın cesedi bulunduğu haberi gelir. Ali Kemal, morga gidip teşhis edar ve o cesedin annesi olmadığın öğrenince rahatlür. Asiye’nin vasiyetinin artık değişmeyeceğini öğrenen Ali Kemal deliye dönar. Birde onun Hasan’ın evinde olduğunu duyunca Hasan’a iyice diş bileyler.

Ali Kemal, Zeynep’in artık evde kalmasını istemez onu yaka paça kapının önüne koyar. Zeynep’in yalvarmalarına dayanamayan Ali Kemal, ona çok para vereceğini söyleyip karşılığında Hasan’ın evine yerleşmesini ve olan biteni kendisine aktarmasını ister. Zeynep, Hasan’ın evine gidip ona gidecek yerinin olmadığını söyleyip yalvarır. Akça buna karşı çıksa da Hasan onu eve alır.

Hasan, Ali Kemal tarafından büyük bir tuzağa düşürür. Akça, Hasan’ın kaçırıldığını öğrenir. Ali Kemal’le gittikleri yerde Hasan’ın eli kolu bağlı ve kendinde olmadığını görür. Akça, onu kurtarmak için yerdeki silahı alıp Hasan’ı öldürmek üzere olan adamı vurur. Ali Kemal, Akça’ya adamın öldüğünü söyler ve onun hapislerde sürünmesine engel olacağını söyler.

Aslında adam ölmemiştir. Ali Kemal’in Akça’ya teklifi ise Efe’nin velayetini alması ama onunla birlikte konakta yaşaması olur. Hasan, Akça’ya evlenmek teklif eder. Akça, Ali Kemal’in isteği üzerine Hasan’ın teklifini ret eder.

Çocuk 15. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Asiye’nin Kocası Geri Dönüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler