Ana SayfaDizilerMasterChef Final Haftasında İlk Eleme Adayı Kim Oldu?

İlgili Postlar

MasterChef Final Haftasında İlk Eleme Adayı Kim Oldu?

MasterChef Türkiye 2019 dün akşam yayınlanan bölümüyle final haftasına girdi. Final haftasına kalmayı başaran dört yarışmacı; Ekin, Alican, Cemre ve Güzide şef önlüklerini giydi. Ev hanımı olan Güzide yarışmaya profesyonellerin karşısında katılmıştı ama dün giydiği önlükle artık profesyonel bir aşçı olduğunu da kanıtlamış oldu. MasterChef’in dün akşam yayınlanan bölümünde üç tane oyun oynandı. Şefler her oyun sonrasında yarışmacılara on üzerinden puanlar verdi ve en az oy alan yarışmacı eleme potasına düşmüş oldu, MasterChef final haftasında ilk eleme adayı kim oldu?

İşte Masterchef Türkiye 2. Sezonunda Yarışacak 14 Yeni Yarışmacı!

Final Haftasında İlk Eleme Adayı Kim Oldu?

Türkiye’nin en çok izlenen yemek yarışma programı MasterChef Türkiye bu hafta ikinci sezonunu da başarıyla tamamlamış olacak. Geçen sezon ilk kez izleyicisi karşısına çıkan yarışma programı izlenme rekorları kırmıştı. Bu sezonda aynı başarıya imza attı. Önümüzdeki sezon yine aynı üçlü Somer şef, Mehmet şef ve Danilo şef olacak mı şimdiden merak konusu oldu?

İLK KEZ YARIŞMACILARA PUAN VERİLDİ!

Bu hafta 2019 yılının MasterChef yarışmacısının birincisi belli olacak. Haftaya dört finalistle başlayan programda şefler, yarışmacılara on üzerinden puanlar verdi ve günün sonunda en az oyu alan ilk eleme adayı olarak belirlendi. Her gün bir yarışmacı eleme potasına düşecek. Üç yarışmacı arasında yapılacak oyunlardan bir aday belirlenecek ve haftanın en yüksek oyunu alan adayla MasterChef final gecesinde yarışacak. Final gecesinde 2019 yılının MasterChef’inin kim olduğu belli olacak.

HAFTANIN İLK ELEME ADAYI KİM OLDU?

Finale kalan 4 yarışmacı 3 ayrı yemek yaptılar. Yaptıkları her yemekten sonra şefler yemekleri tadıp puanlarını verdiler. Haftanın ilk oyunlarında Güzide, diğer arkadaşlarını solladı ve her oyunda en yüksek puanı aldı ve günün birincisi oldu. Günün ikinci en yüksek oyunu alan Cemre, üçüncü en yüksek oyu alan ise Alican oldu. Ekin ise eleme haftasının eleme potasına düşen ilk yarışmacısı oldu.

İlk eleme adayı olan Ekin hayli heyecanlıydı. Somer şefe yanlışlıkla ‘Hayatım’ deyince stüdyo kahkahalara boğuldu.

MastterChef’te Finale Kalan Dört Yarışmacı Belli Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler