Ana SayfaDizilerYasak Elma 63. Bölüm 1.Fragmanı Yayında! Leyla'nın Şirketten Gitmeye Niyeti Yok!

İlgili Postlar

Yasak Elma 63. Bölüm 1.Fragmanı Yayında! Leyla’nın Şirketten Gitmeye Niyeti Yok!

Fox Tv ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Yasak Elma 62. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Nadir’in fotoğrafını ve telefonunu kaybeden Halit, ortalığı birbirine katıyor. Yıldız, kendisini kurtarmak için suçu Ender’in üzerine atıyor. Ender, Yıldız’a bu yaptığının bedelini ödetiyor. Leyla ile Halit, baş başa yemek yerken görüntüleniyor. Fotoğrafları gören Yıldız, Ender’den yardım istiyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Yıldız, Leyla’yı kovuyor ancak Leyla’nın şirketten gitmeye pek niyeti yok.

Pazartesi Dizileri 2019

Leyla’nın Şirketten Gitmeye Niyeti Yok!

Yasak Elma 63.  bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Soluğu Ender’in yanında alan Yıldız, Leyla’yı paket etmeleri için ondan yardım istiyor. Ender ise Yıldız’a yine kendisini satıp satmayacağı konusunda ondan söz vermesini istiyor. Yıldız, bu konuda ona söz veriyor. Ender, şirketin ortasında Leyla’nın kocasına çıplak fotoğraflar yolladığını söyleyip onu rezil ediyor. Leyla’da Şahika’nın yanına gidip ondan yardım istiyor. Yıldız Leyla’ya, İzmir’e geri dönmesini istiyor. Ama Leyla, ona hiçbir yere gitmeyeceğini söylüyor.

İşte Yasak Elma 63. bölüm 1. fragmanı….

YASAK ELMA 62. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Halit, banyodan çıktıktan sonra cebindeki fotoğrafı ve cep telefonu bulamıyor. Yıldız’dan hiç şüphelenmiyor. Öncelikle Aysel’den şüphelenip onu işten kovuyor. Ama Yıldız’ın eve Erim’i görmek için Ender’in geldiğini söylemesiyle tüm suç onun üzerine kalıyor. Halit, Ender’in evine gidip onu Nadir’le iş birliği yapıp evinde hırsızlık yapmakla suçluyor. Hiçbir şeyden haberi olmayan Ender, önce ne olduğunu anlayamıyor. Ama biraz düşününce Yıldız’ın kendisini satığını anlıyor.

Kaya, Halit’e kızdığı için Nadir’in avukatlık teklifini kabul ediyor. Ender, Yıldız’a bu yaptığından dolayı bir oynamaya karar veriyor ve ona sahte bir davetiye gönderiyor. Yıldız’da ilk kez dernek başkanı olarak bir davete katılacağını zannedip Zehra ile oraya gidiyor. Halit, Nadir’in kumarhane işlettiğini öğrenip onun orada olduğu saati öğrenip baskın yaptırıyor.

Nadir, Yıldız’la Zehra’yı orada görünce bir şeyler olduğunu anlayıp kumarhaneden kaçıyor. Halit, Nadir’in gözaltına alınma haberini beklerken karısıyla kızının gözaltına alındığını öğreniyor ve öfkeden deliye dönmüş bir vaziyette yüklü bir para vererek onları oradan çıkartıyor. Halit’le Leyla, yemek için randevulaşıyor. Şahika, bunu duyup onların fotoğraflarını çektirip Yıldız’a gönderiyor. Nadir’i arayıp Yıldız’ın kısa zamanda onun avucunun içinde olacağını söylüyor. Yıldız ise Ender’i arayıp haklı çıktığını Halit’in kendisini Lelya’yla aldattığını söylüyor.

Yasak Elma 62. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yıldız Halit’i Terk Mi Edecek?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler