Ana SayfaDizilerZalim İstanbul 25. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nedim'in Kaza Günü Canlandırılıyor!

İlgili Postlar

Zalim İstanbul 25. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nedim’in Kaza Günü Canlandırılıyor!

Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden Zalim İstanbul 24. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde; Nedim, Cemre’nin kendisi için Cenk’le sahte evlilik yaptığını öğreniyor. Cemre, Cenk’ten boşanmak istiyor. Ceren’nin ise kendisini kurtarmak için Şeniz’le iş birliği yapmaktan başka çaresi kalmıyor. Agah, kozlarını paylaşmaları için Cenk’le Nedim’i karşı karşıya getiriyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Nedim’in kaza günü canlandırılıyor. Agah, karısıyla oğlunun Nedim’e yaptıklarını öğrenecek mi?

Pazartesi Dizileri 2019

Nedim’in Kaza Günü Canlandırılıyor!

Zalim İstanbul 25. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Nedim’in doktoru, onun kaza gününü hatırladığını anlıyor ve o günle yüzleşmesi için ev halkını da toplayıp o günün canlandırılmasını istiyor. Sonunda büyük hesaplaşma gerçekleşiyor. Şeniz, Cenk ve Nedim’in karşı karşıya geliyor. Cenk’in çocukluğundan beri çektiği vicdan azabıyla Nedim’in sandalyesine oturuyor. Şeniz, oğlunun gerçekleri anlatmasından ödü kopuyor. Agah o dakikaları büyük bir üzüntüyle izliyor. Nedim’in yıllardır tekerlekli sandalyeye mahkum olmasının asıl nedenini Agah öğrenecek mi?

İşte Zalim İstanbul 25. bölüm 1. fragmanı….

https://youtu.be/o_7omYB2Dv0

ZALİM İSTANBUL 24. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Nedim, eline geçen videodan Cemre’nin kendisi için Cenk’le sahte evlilik yaptığını öğreniyor. Ona gözlerini kapatarak her şeyi anladığını anlatıyor. Cemre, Cenk’ten bir an evvel boşanmak istiyor. Ama Cemre’ye aşık olan Cenk, ondan boşanmak istemiyor. Ona aşık olduğunu Cemre’ye de itiraf ediyor. Cenk, şirketteki hakkını amcasından geri istiyor.

Şeniz, Seher hanımı işleyerek Ceren’in Nedim’i şirketi almak için zehirlediğini amca yeğeni bir birine düşüreceğini söylüyor. Nedim, Ceren’i odasından ve hayatından kovuyor. Ceren’in elinde bir kozu kalmadığı için mecburen oğlunun katili olan Şeniz’le iş birliği yapmaktan başka çaresi kalmıyor. Şeniz, Ceren’e bir ilaç veriyor ve onu Nedim’in suyuna katıp içmesini sağlamasını istiyor.

Agah, Nedim’le Cenk’i ayıp bir meyhaneye götürüyor. Orada Nedim ile Cenk birbirlerine girince Agah, meyhaneyi boşaltıp onları yalnız bırakıp kozlarını paylaşmalarını sağlıyor. Nedim’in ağzından çıkan ‘Şirkette benim Cemre’de benim’ sözüyle  Cenk deliye dönüyor. Seher, Ceren’i alıp müştemilata kilitliyor. Ama Şeniz’in verdiği anahtarla oradan çıkıp Nedim’in odasına gidiyor. Şeniz’in dediklerini yapmak için harekete geçiyor.

Zalim İstanbul 24. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nedim İle Cenk Savaşı Büyüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler