Ana SayfaDizilerZalim İstanbul 24. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nedim İle Cenk Savaşı Büyüyor!

İlgili Postlar

Zalim İstanbul 24. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nedim İle Cenk Savaşı Büyüyor!

Kanal D ekranlarının iddialı dizilerinden Zalim İstanbul 24. yeni bölümüyle 23 aralık pazartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Nedim, öğrendiği gerçekle Ceren’i kovuyor. Cemre’de, artık Cenk’ten boşanmak istediğini söylüyor. Ama Cenk, onun Nedim ile bakışmalarını gördükten sonra boşanmaktan vazgeçiyor. Şeniz, şirketten tüm hakkını isteyen Nedim’in doktorundan kaza gününü hatırladığını öğreniyor. Ceren’in Şeniz’le iş birliği yapmaktan başka çaresi kalmıyor. Ceren Şeniz’in verdiği ilaçla Nedim’i uyutup onunla birlikte olmayı planlıyor. Dizinin yeni fragmanında; Nedim ile Cenk savaşı büyüyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Nedim İle Cenk Savaşı Büyüyor!

Zalim İstanbul 24. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Cemre Cenk’e, yaptıkları sahte evlilikten almak istediklerini aldıklarını ve artık bu saçmalığa bir son vermek istediğini söylüyor. Cenk ise, Cemre’ye karşı artık karşı konulmaz duruma geliyor ve ondan ayrılmak istemiyor. Nedim, Ceren’i evden kovuyor. Agah, Nedim’le Cenk’i karşı karşıya getiriyor. Nedim, duygularının aşktan daha öte bir şey olduğunu söylüyor.

İşte Zalim İstanbul 24. bölüm 2. fragmanı….

https://youtu.be/apiXsYTUBCo

 

ZALİM İSTANBUL 23. BÖLÜM ÖZETİ!

Tüm aile ve başta Seher, Ceren’in görüntülerini izledikten sonra onun Nedim’den bir an evvel boşanmasını ister. Seher, Ceren’e gidip Nedim’den boşanmasını ve birlikte köylerine döneceklerini söyer. Ceren ise annesinden, kocasıyla arasına girmemesini ister. Onun aklında Nedim’e, Cemre ile Cenk’in sahte evlilik yaptıklarını söylemek geçiyor ancak babaannesi ona, bunu yaparsa kocasının Cemre’ye koşacağını söyleyip elindeki kaydı alıp yatağının altına saklar.

Nedim, şirketteki odasını hazırlatıp sekreterden amcasını arayıp onu toplantıya beklediğini söylemesini ister. Sekreter Agah’ı aradığı sırada Nedim’de Şeniz’i arayıp harekete geçtiğini söyler. Agah, Nedim’in odasına gidip konuşurken Cenk gelip odayı basar. Nedim yokken şirketin önünden bile geçmeyen Cenk, şirkette oda hazırlatır.

Nedim, kendisinden saklanan videoyu bulması için Hasibe’den rica eder. Hasibe, videoyu ele geçiriyor ve Nedim’e götürür. Nedim, görüntüleri izledikten sonra Cemre’nin kendisine yakın olmak için Cenk’le bir anlaşma yapıp sahte evlilik yaptığını öğrenir. Bahçede ikili karşı karşıya gelir ve Nedim, o hasta zamanlarında olduğunu gibi Cemre’nin gözlerine bakarak anladığını anlatan hareketi yapar.

Zalim İstanbul 24. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Şeniz’le Ceren Nedim’i Tuzağa Düşürüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler