Ana SayfaDizilerKimse Bilmez 26. Bölüm Yeni Fragmanı Yayında! Duygu Pilot'tan Ayrılıyor Mu?

İlgili Postlar

Kimse Bilmez 26. Bölüm Yeni Fragmanı Yayında! Duygu Pilot’tan Ayrılıyor Mu?

Atv ekranlarının sevilen dizilerinden Kimse Bilmez 26. yeni bölümüyle 22 aralık pazar günü ekranlara gelecek. Yakında final yapacağı duyurulan dizinin yeni bölümünde; Yıllar önce Ali’yi yetiştiren kişi çıkıp gelir. Onun gelmesinden hem Ali hemde Kurt bey rahatsız olur. Hatta Ali onu, bir daha karşısına çıkmaması için uyarır. Kurt beyin eski dostu onu ortadan kaldırıp tek adam olmayı planlar. Ona pusu kurar ve Kurt bey vurulur. Kurt bey, son nefesinde kızı Zeynep’i Ali’ye emanet eder. Dizinin yeni fragmanında Pilot, kıskançlık krizlerine giriyor ve Duygu’nun tepkisiyle karşılaşıyor. Duygu, Pilot’tan ayrılıyor mu?

Pazar Dizileri 2019

Duygu Pilot’tan Ayrılıyor Mu?

Kimse Bilmez dizisinin 26. bölüm 3. fragmanı yayınladı. Fragmanda; Ali, Sevda ile mesajlaşıyor ve camdan cama bakışıyor. Pilot, Duygu’nun daha önceden tanıştığı ve ona aşık olan biriyle tanışıyor. Duygu, ona Pilot’un bir şey yaptığını zannedip endişeleniyor. Bu duruma bozulan Pilot. Duygu’ya tepki gösteriyor ve bu tepki ters tepiyor. Duygu, Pilot’a restini çekiyor.

İşte Kimse Bilmez 26. bölüm 3. fragmanı….

https://twitter.com/i/status/1205860808565153793

KİMSE BİLMEZ 25. BÖLÜM ÖZETİ!

Pilot, Erniko’nun katilinin abisi olduğundan habersiz Vedat’ın neden kendisine soğuk davrandığını anlayamaz. Hatta onun, Duygu’yu istemediğini zanneder. Pilot, Duygu’yla konuşup Vedat’ın onu istemediğini anlatır. Duygu, Vedat’ı arayıp sahilde görüşmek ister. O sırada Uygar oraya gelir ve onu Ali’yi öldürmesi için kışkırtır. Duygu, onları konuşurken görür ve işin içinde başka işler olduğunu anlar.

Ali, her şeyi göze alıp Uygar’ın peşine düşer. Onu tam yakalamışken Kurt bey gelir. Uygar, Kurt beyin kendisine yardım edeceğini düşünür. Ali’de o sırada Uygar’ın başına dayadığı silahı çeker. Uygar, yerdeki silahı alıp Ali’ye doğrultur. Ama Ali ondan hızlı davranıp Uygar’ı üç yerinden vurur. Sevda’yla buluşan Ali, ona sonsuza kadar Uygar’dan kurtulduklarını söyler.

Ezgi, Hüdaverdi’nin elini tutup eğer uyanırsa onu bir daha hiç üzmeyeceğini söyler. Hüdaverdi gözlerini açıp, onun kendisini hiç üzmediğini söyler. Zeynep, babasının kendisinden bir şeyler sakladığını anlar. Babasının kasasının şifresini öğrenip onun sakladığı mektubu okur. Vedat, Ali’yle buluşup oradan birinin sağ çıkacağını söyler ve silahlar patlar.

Kimse Bilmez 26. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kurt Bey Sırlarıyla Birlikte Ölecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler