Ana SayfaDizilerVuslat 34. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Faik Feride'den Ne Saklıyor?

İlgili Postlar

Vuslat 34. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Faik Feride’den Ne Saklıyor?

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Vuslat 33. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Aziz ile Feride, minyatürü buluyor ancak açık artırmada alabileceklerini öğreniyor. Minyatürü alma görevi Kerem’e veriliyor. Kerem, anneannesinin hafıza kaybına neden olan kişinin Fırat olduğunu öğreniyor. Fırat’ı bulan Kerem onu doğduğuna pişman ediyor. Feride, annesinin makinesiyle yeni tasarımlar yapmaya başlıyor. Onun eşyaları arasında bulduğu bir gazete kupürüyle allak bullak oluyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Feride bulduğu gazete kupürünü babasına götürüyor. Telaşlanan Faik, Feride’den ne saklıyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Faik Feride’den Ne Saklıyor?

Vuslat 34. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Aziz, gördüğü rüyadan etkilenip dedesinden kalan URFA-İ satranç oyununu alıp soluğu Salih babanın dükkanında alıyor. Ona oyunun üzerindeki aynanın ne anlama geldiğini soruyor. O da onun kişinin nefsinin aynası olduğunu söylüyor. Kerem, Fırat’a bir daha karşısına çıkmamasını istiyor. Bülent Tahsin’le buluşuyor ve ona o minyatürü alacak tek kişinin Kerem olduğunu söylüyor.

İşte Vuslat 34. bölüm 1. fragmanı….

VUSLAT 33. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Aziz ile Feride, minyatürü görüp onu almak istiyor ancak görevli açık artırmaya sunulacağını söylüyor. Aziz, minyatürün bir fotoğrafını çekip büyütüyor. Feride, Aziz’in ısrarına rağmen şirketten istifasını geri almıyor. Kerem, sonunda bu gizemli yolculuktaki üstüne görevi yerine getirmeye karar veriyor ve önce Salih babanın dükkanına sonra kahveye gidiyor. Minyatürü kendisinin alması gerektiğini öğreniyor.

Kerem dedesiyle telefonda konuşuyor ve anneannesini ona geri vermesi için ondan minyatürü getirmesini istiyor. Minyatürü gidip yakından görüyor ve almak için görevliye değerinin iki katı para vermeye hazır olduğunu söylüyor ancak açık arttırma dışında satış yapılmayacağını söylüyor. Kerem’de Fırat’ı bulup ondan, o minyatürü çalmasını istiyor.

Fırat, işin ucunda Anitta teyzesinin olduğunu duyunca para almadan bu işi kabul ediyor. Fırat, minyatürü çalacağı sırada alarmlar çalıyor. Kerem, bu arada dedesinden anneannesinin hafızını kaybetmesine neden olan kişinin Fırat olduğunu söylüyor. Bunu duyan Kerem, Fırat’ı yakalayıp önce minyatürü soruyor. Çalamadığını öğrenince de onu çok fena dövüp bir daha karşısına çıkmamasını söylüyor. Feride, annesinin kalıplarından evden yeni tasarımlar üretmeyi planlıyor. Annesinin eşyaları arasından bulduğu bir gazete kupürüyle allak bullak oluyor.

Vuslat 33. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Aziz’in Yolu Yine Salih’le Kesişiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler