Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak? Dizinin 51. Bölüm Fragmanı...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak? Dizinin 51. Bölüm Fragmanı Yayında!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 51. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Müjgan rahatsızlanır ve hastaneye kaldırılır. Aynı sıralarda sancısı tutan Züleyha’yı Yılmaz hastaneye getirir. Müjgan, onları görür. Züleyha ile Müjgan sancı çekerken, Demir ile Yılmaz dışarıda heyecanla bekler. O sırada evde yangın çıkar ve Adnan yangının içinde kalır. Yılmaz’ın bebeği yaşayacak mı? Adnan yangından kurtulabilecek mi? Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Perşembe Dizileri 2019

Bir Zamanlar Çukurova Yeni Bölümü Ne Zaman?

Diğer diziler gibi Bir Zamanlar Çukurova dizisi de yarı sezon arası verdi. Dizinin merakla beklenen 51. yeni bölümü 16 Ocak Perşembe günü saat 20:00’da ekranlara gelecek.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 51. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1212079468539469824

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 50. BÖLÜM ÖZETİ!

Behice, ortalığı karıştırmaya devam eder. Yamanların geleneksel yemeğinin yapıldığı kutlamaya Şermin, Behice’nin gazıyla gidip ortalığı karıştırır. Demir, büyük bir ihalenin hazırlığını yapmaya başlar. Üç büyük depoyu, Çukurova’dan ve çevre illerden aldığı tahıl ile doldurur. Şermin, Hatip ağadan babasından kalan depoları Demir’in satışa çıkardığını öğrenir ve gidip şirketi basar.

O an orada olan Hünkar, onu kapı dışarı eder. Şermin, şirketten çıkarken postacıdan gelen evrakı teslim alıp götürür ve Hatip ağaya verir. Hatip, Fekeli ile Yılmaz’ın yanına gidip Demir’in büyük bir ihale alacağını ve ambarlarını tahıl ile doldurduğunun haberini verip o ihaleden pay ister. Yılmaz ile Fekeli, ona sadece yüzde on verebileceğini söyler.

Sabahattin, Hakime hanıma evlenme teklif eder. O da kabul eder. Müjgan’ın hamileliği iyice ilerler ve çoğu zamanını evde geçirir. Bahçede Adnan’ın boğazına taş kaçtığını görüp, onu çıkarmak için koşar. Züleyha, bir gün öncesinden yanlış gelen bir kargo yüzünden tartışma yaşadığı Müjgan’a, acısını çocuğundan çıkardığını düşünüp onu suçlar.

Züleyha, yanlış anladığını öğrendikten sonra börek yaptırıp, ona götürür ve özür diler. Ama Müjgan. ne özrü ne de böreği kabul etmez. Züleyha, Yılmaz’ı arayıp onunla buluşur ve Müjgan’ın kendisine yaptıklarını anlatır. O sırada Züleyha’nın sancısı tutar. Müjgan’da fenalaşır ve hastaneye kaldırılır. Doktorlar, Müjgan’ın bebeğini almazlarsa onun hayatının tehlikede olacağını söyler.

Bir Zamanlar Çukurova 51. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Züleyha Yılmaz’la Müjgan Doğumda!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler