Ana SayfaDedikoduTeoman'dan emeklilik açıklaması: Sakın üzülmeyin

İlgili Postlar

Teoman’dan emeklilik açıklaması: Sakın üzülmeyin

52 yaşındaki Türkiye’nin en ünlü rock solistlerinden biri olan Teoman, 1986 yılında ilk müzik grubunu kurduğundan beri, bir fiil 34 yıldır sahnelerde hayranları için söylüyordu. Daha öncesinde 2011 yılında da yine müziği bıraktığını açıklayarak sevenlerini yasa boğan ünlü şarkıcı Teoman, çok dayanamamış ve 2012’de müzik piyasasına geri dönmüştü Sonrasında da  2017 senesinde oyunculuğa son vermişti. Teoman önceki gece Bostancı Gösteri Merkezi’nde sahneye çıktı. Konser sırasında sevenleriyle sohbet eden ünlü rock’çı, “tükenmişlik sendromuna yakalandığı” haberleri için şöyle dedi: “Aranızda üzülenler olmuş, konu öyle değil. Ben sadece son senelerde çok çalıştığımı, yorgun olduğumu ve 2020 yılını hafif geçireceğimi, yarı emeklilik yaşayacağımı söyledim. Bu sene az ve öz konser vereceğim. Yani konserlerimi azaltacağım, o kadar.”  Teoman Emeklilik Hakkında Konuştu!

teoman ile ilgili görsel sonucu

Teoman Kimdir?

Teoman: Sakın üzülmeyin emekli olmuyorum!

Türk rock müziğinin yıldızı Teoman, önceki gece yeni orkestrası ile Bostancı Gösteri Merkezi’nde fırtınalar estirdi. Teoman; yüksek enerjisi ve her biri hit olmuş şarkılarıyla mekanı hınca hınç dolduran hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Tüm konserleri gibi Souldout olan sanatçı, 3500 kişinin izlediği gecede “tükenmişlik sendromu” iddialarına da yanıt vermişti. Teoman önceki gece Bostancı Gösteri Merkezi’nde sahneye çıktı. Konser sırasında sevenleriyle sohbet eden ünlü rock’çı, Teoman “Sakın üzülmeyin emekli olmuyorum”

Teoman, tükenmişlik sendromuna yakalandı: Artık albüm yapmayacağım, System.String[]

Teoman Emeklilik Hakkında Konuştu!

Türk rock müziğinin yıldızı Teoman, 1986 yılında ilk müzik grubunu kurduğundan beri, bir fiil 34 yıldır sahnelerde hayranları için söylüyordu. Daha öncesinde 2011 yılında da yine müziği bıraktığını açıklayarak sevenlerini yasa boğan ünlü şarkıcı Teoman, çok dayanamamış ve 2012’de müzik piyasasına geri dönmüştü Sonrasında da  2017 senesinde oyunculuğa son vermişti. Teoman önceki gece Bostancı Gösteri Merkezi’nde sahneye çıktı. Konser sırasında sevenleriyle sohbet eden ünlü rock’çı, “tükenmişlik sendromuna yakalandığı” haberleri için şöyle dedi: “Aranızda üzülenler olmuş, konu öyle değil. Ben sadece son senelerde çok çalıştığımı, yorgun olduğumu ve 2020 yılını hafif geçireceğimi, yarı emeklilik yaşayacağımı söyledim. Bu sene az ve öz konser vereceğim. Yani konserlerimi azaltacağım, o kadar.”  Teoman Emeklilik Hakkında Konuştu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler