Ana SayfaKültür ve SanatMüzikGülben Ergen'in Yeni Şarkısı Bugün Görücüye Çıkıyor!

İlgili Postlar

Gülben Ergen’in Yeni Şarkısı Bugün Görücüye Çıkıyor!

Gülben Ergen‘in Yeni Şarkısı Bugün Görücüye Çıkıyor! Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, yine bir başarıya imza atıyor. Ergen, bugün yine Sezan Aksu imzasını taşıyan yeni şarkısı “Bu Benim Hayatım” ile dinleyicilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Gülben Ergen, dinleyicileri için yine büyük emekler vererek hazırladığı yeni şarkısının heyecanını yaşıyor. Konunun tüm detaylarını haberimizde bulabilirsiniz…

Gülben Ergen’i, Koşar Adımlarla Kaçırtan Soru Neydi..

Gülben Ergen’in Yeni Şarkısı

Kendine has duruşu, sesindeki eşsiz huzur ve hanımefendi kişiliği ile yıllardır müzik dünyasında önemli bir yere sahip olan, milyonlarca müziksever tarafından sevilerek dinlenen ve takip edilen Gülben Ergen, yine başarılı bir çalışma ile dinleyicilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Sevilen şarkıcı, yine Sezen Aksu imzası taşıyan iddialı bir şarkı ile geliyor.

Gülben Ergen Kimdir?

Sezen Aksu İmzası

Gülben Ergen, sözü ve müziği müzik dünyasının söz fabrikası olan ünlü sanatçı Sezen Aksu, düzenlemesi ise Taşkın Sabah’a ait olan yeni şarkısı “Bu Benim Hayatım” ile dinleyicilerinin karşısına çıkıyor. Ünlü şarkıcı, yeni şarkısında kendisini, kimsenin buyruğu altına girmeden, tamamen kendi özgür iradesi ile yaşamaya adamış olan güçlü bir kadının yol hikayesini konu alıyor.

Sezen Aksu Kimdir?

“Bu Hayat Benim” Ne Zaman Yayınlanacak?

Gülben Ergen, “Arka Sokaklar, Mış Gibi, Yani, İnsanlık Hali, Sandık Lekesi, İnfilak” gibi şarkılarının ardından yine usta sanatçı Sezen Aksu imzasını taşıyan “Bu Benim Hayatım” şarkısı ile müzik dünyasında ses getirecek. Güzel şarkıcının yeni şarkısı “Bu Benim Hayatım”, bugün (7 Şubat 2020) müzikseverlerin karşısında olacak.

Son olarak geçtiğimiz ay Sabancı Vakfı Kısa Film Yarışması’nın ödül törenine katılan ünlü şarkıcı Gülben Ergen, etkinlikte magazin muhabirlerinin hakkında istenen hapis cezası ile ilgili yönelttikleri sorular karşısında verdiği tepki ile gündem olmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler