Ana SayfaDedikoduHazal Kaya Kiloları Hakkında Konuştu!

İlgili Postlar

Hazal Kaya Kiloları Hakkında Konuştu!

Hazal Kaya ile Ali Atay çifti 6 yıl süren beraberliklerinden sonra 6 şubat 2019’da dünya evine girmişlerdi. Kısa süre sonra anne olmaya karar veren Hazal Kaya, hamile olduğunu duyurmuştu. Hazal Kaya,ile Ali Atay çifti bebeklerini kucaklarına almıştı. Ünlü çift bebeklerine ‘Fikret Ali’ ismini verdiklerini açıklamıştı. Hazal Kaya İle Ali Atay Çifti Bebekleri İle İlk Pozlarını Paylaştıktan sonra Hazal Kaya’nın Kiloları hakkında konuşuldu.

Hazal Kaya Kimdir?

Hazal Kaya İle Ali Atay Çifti Bebekleri İle İlk Pozlarini Paylastilar!

Hazal Kaya: Bu Bambaşka Bir Konu

Geçtiğimiz Kasım ayında Anne olan oyuncu Hazal Kaya, Özgür Mansur’un, önceki akşam yapılan defileye katıldı. Hazal Kaya’nın Kiloları hakkında konuşan ve eleştirenlere cevap verdi. Hazal Kaya, “Bence kilo alınır verilir. bu hiç önemli değil hatta bu kilo olayının haber değeri bile taşımaması lazım çünkü anne olmak ve böyle bir dönemden geçmek bambaşka bir konu” diyerek eleştirenlere cevabını vermiş oldu.

Hazal Kaya İle Ali Atay Çifti Bebekleri İle İlk Pozlarını Paylaştılar!

Ali Atay Kimdir?

Hazal Kaya Kiloları Hakkında Konuştu!

Hazal Kaya ile Ali Atay çifti 6 yıl süren beraberliklerinden sonra 6 şubat 2019’da dünya evine girmişlerdi. Kısa süre sonra anne olmaya karar veren Hazal Kaya, hamile olduğunu duyurmuştu. Hazal Kaya,ile Ali Atay çifti bebeklerini kucaklarına almıştı. Ünlü çift bebeklerine ‘Fikret Ali’ ismini verdiklerini açıklamıştı. Hazal Kaya İle Ali Atay Çifti Bebekleri İle İlk Pozlarını Paylaştıktan sonra Hazal Kaya’nın Kiloları hakkında konuşuldu.  Hazal Kaya, “Bence kilo alınır verilir. bu hiç önemli değil hatta bu kilo olayının haber değeri bile taşımaması lazım çünkü anne olmak ve böyle bir dönemden geçmek bambaşka bir konu” diyerek eleştirenlere cevabını vermiş oldu.

Hazal Kaya İle Ali Atay Çifti Bebekleri İle İlk Pozlarını Paylaştılar!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler