Ana SayfaDedikoduÇağatay Ulusoy Hayat Tutkusunu Açıkladı!

İlgili Postlar

Çağatay Ulusoy Hayat Tutkusunu Açıkladı!

Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy ile ilişkisi yılan hikayesine dönen, bir ayrılıp bir barışan Duygu Sarışın yeni diziyle ekranlara dönmek için gün sayıyordu. Gemi’de görüntülenen Duygu Sarışın ve yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy Kameralara Yansımıştı. İzmir de görüntülenen çift ayrılıkları iddia edilmişti. Bu olaylardan sonra birkaç hafta önce askerlikten dönen Çağatay Ulusoy açıklama yaparak hayat tutkusunu söyledi.

Çağatay Ulusoy Kimdir?

Çağatay Ulusoy: Beni Müthiş Sakinleştiriyor!

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, Hello dergisinin yeni sayısına hayatıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Uzun süredir kendisi gibi oyunucu Duygu Sarışın ile aşk yaşayan Ulusoy, yaşının ilerlemesiyle beraber ilişkiye bakış açısının değiştiğini belirterek, “Duyguyla her şey gayet iyi gidiyor” açıklamasını yaptı. Hayattaki en büyük tutukusunun balık tutmak olduğunu belirten oyuncu, “Yaşamak için bilmem gereken ne varsa denizden ve balıktan öğreniyorum. Balık tutuyorum, balık oluyorum. Dalış yapmak beni müthiş sakinleştiriyor. Karanlığın verdiği huzuru seviyorum.” diyerek hayat tutkusunu açıklamıştır.

Çağatay Ulusoy Hayat Tutkusunu Açıkladı!
Çağatay Ulusoy Hayat Tutkusunu Açıkladı!

Çağatay Ulusoy Hayat Tutkusunu Açıkladı!

Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy ile ilişkisi yılan hikayesine dönen, bir ayrılıp bir barışan Duygu Sarışın yeni diziyle ekranlara dönmek için gün sayıyordu. Gemi’de görüntülenen Duygu Sarışın ve yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy Kameralara Yansımıştı. İzmir de görüntülenen çift ayrılıkları iddia edilmişti. Bu olaylardan sonra birkaç hafta önce askerlikten dönen Çağatay Ulusoy açıklama yaparak hayat tutkusunu söyledi. Çağatay Ulusoy, Ernest Hemingway’in “Hayatta en güzel şey, tüm kusurlarınızı bilmesine rağmen sizin hala muhteşem olduğunuzu düşünen o insanın olması” sözünü aynı fikirde olduğunu söyleyerek hatırlattı.

Rol aldığı dizi ve filmlerde seslendirdiği şarkılarla da dikkat çeken Ulusoy, “Evde minik besteler yapıyorum. Çalıp söylüyorum da zaman zaman. Tamamen keyif için, ciddi anlamda şarkıcılığı hiç düşünmedim” dedi.

Çağatay Ulusoy Hayat Tutkusunu Açıkladı!
Çağatay Ulusoy Hayat Tutkusunu Açıkladı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler