Ana SayfaÜnlülerHande Ataizi 20 Yaş Küçük Sevgilisiyle Dünya Evine Giriyor!

İlgili Postlar

Hande Ataizi 20 Yaş Küçük Sevgilisiyle Dünya Evine Giriyor!

Geçtiğimiz sene Eylül ayında Dinç Aydoğdu’yla yeni bir aşka yelken açtığı öğrenilen Hande Ataizi erkek arkadaşıyla arasındaki yaş farkı nedeniyle çok eleştirilse de yaptığı açıklamalarla adeta düşman çatlatmıştı. Geçtiğimiz gün Dinç Aydoğdu’yla çocuk sahibi olmaya sıcak baktığını açıklayan Hande Ataizi 20 yaş küçük sevgilisiyle dünya evine giriyor!

Gönlünü Fena Kaptırdı

Benjamin Harvey ile evliliğini 2018 yılında sonlandıran Hande Ataizi bir süre kalbinin kapılarını aşka kapatmıştı. Boşandıktan sonra kimseyle gündeme gelmeyen ünlü oyuncu yaklaşık bir buçuk sene sonra gönlünü Dinç Aydoğdu’ya kaptırdı. Gelen eleştirilere kulak asmayarak ilişkisinde ne kadar mutlu olduğunun her zaman altını çizen ünlü oyuncu evlilik ihtimaline de sıcak baktığını dile getirmişti.

Hande Ataizi, Genç Sevgilisi İle İlk Defa Görüntülendi..

Yeniden Anne Olabilir

Boşandıktan sonra bir daha evlilik düşünmediği yönünde açıklama yapan Hande Ataizi bu kararından Dinç Aydoğdu ile döndü. Geçtiğimiz gün objektiflere yakalanan Hande Ataizi “Bir çocuk daha ister misiniz?” sorusuna “Dinç çocukları çok seviyor. Leon ile de iyi anlaşması beni mutlu ediyor. Evlenince bebek isterse, itiraz etmem. Leon’a kardeş gelir” sözleriyle yanıt vermişti.

Hande Ataizi 20 Yaş Küçük Sevgilisiyle Dünya Evine Giriyor!

Dinç Aydoğdu ile ne kadar mutlu olduğunu her fırsatta dile getiren ünlü oyuncunun evlenme kararı aldığı ortaya çıktı. Bugün “2. Sayfa” programında gündeme gelen haberle Hande Ataizi sevgilisi Dinç Aydoğdu’yla  Fransa Marsilya’da nikah masasına oturacağı öğrenildi. Sade bir nikahla dünya evine girmeyi planlayan çiftin nikahtan sonra şık bir mekanda yemek yemeye karar vermişler. Yemek için deniz kenarında bir restoran seçtikleri söylenen çiftin yemekte kişi başına 250 Euro ödeyecekleri iddia edildi. Evlilik haberlerini doğrulayan Hande Ataizi “Biz yurtdışında evlenmeye karar verdik. Bir yemek daveti vereceğiz imzalarımızı atacağız. Çok büyük bir şey olmayacak. Dinç ile birlikte karar verdik. Eğer o daha farklı bir şey isteseydi ben de kesinlikle saygı duyardım, biraz daha birbirimize yaklaşırdık.” açıklamasını yaptı.

Hande Ataizi Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler