Ana SayfaDedikoduSeda Akgül'e Hakan Ural'dan Sert Yanıt!

İlgili Postlar

Seda Akgül’e Hakan Ural’dan Sert Yanıt!

Hakan Ural ve Seda Gürel arasındaki ipler iyice gerilmeye başladı. TV8’deki magazin programından ayrıldıktan sonra Seda Gürel’le birlikte Kanal D ekranlarında “Neler Oluyor Hayatta” isimli programı sunan Hakan Ural’la Seda Gürel’in arasında yaşanan kavga ikilinin birbirleri hakkında sert sözler sarf etmesine neden oldu. Dün kendisi hakkında ithamlarda bulunan Seda Akgül’e Hakan Ural’dan sert yanıt geldi.

Program Neden Bitti?

Kanal D ekranlarının sevilen programı “Neler Oluyor Hayatta” yüksek izlenme oranlarına rağmen bir anda ekranlardan kaldırıldı. Programın biranda kaldırılması hakkında resmi bir açıklama beklenirken Seda Akgül’in Hakan Ural hakkında söyledikleri magazin dünyasının gündemine oturdu.

Seda Akgül Neler Oluyor Hayatta’dan Neden Ayrıldı?

“Beni İşimden Etti”

Biten programı hakkında sosyal medya hesabından açıklama yapan Seda Akgül durumu “Neler Oluyor hayatta programından ayrılma nedenim, programın yapımcılığını üstlenen Bloom Medya’nın patronu Uygar Ataş’ın programı bırakması ve benim sözleşmemin o şirketle olmasıdır. Şu anda ne partnerim, ne de eski patronumla herhangi bir bağım veya dostluğum kalmamıştır. Keyfi sebeplerden ve kişisel hırslardan dolayı ekmek parası ile oynayabilen insanlardan uzak durmak lazımdır. Kötülüğümü isteyenlere en güzel cevap; TRT sınavı ile başlayan, 22 yıllık meslek hayatımda eğitimim, başarılarım, insan ilişkilerim, ekrana saygım ve tecrübemdir. Her şeyden önce beni kalplerinde ve evlerinde misafir eden izleyicilerim gelir. Bundan sonra eğitim, konuşma tarzı , tavır ve saygı kavramlarını bilen… Kendi tecrübe, bilgi ve insanlık anlayışıma yakın meslektaşlarımla ve işverenlerle çalışmak dileğiyle. Hepinizi seviyorum…” sözleriyle ifade etmişti.

Seda Akgül Kimdir?

Seda Akgül’e Hakan Ural’dan Sert Yanıt!

Seda Akgül’ün Ural hakkında “Beni işimden demesi” Hakan Ural‘ı fena halde kızdırdı. Sosyal medya hesabından karşı bir açıklama yapan Ural “”Ekmekle oynayanın, ekmeği olmaz… Bugüne kadar hep ayıpsız ayrılıklar yaşadım. Artık ayıpları olanlar düşünsün….Kanal D’yi tenzih ederim.. Daha özgür, mutlu, saygılı ve sevgili projelerde buluşmak dileğiyle….Dostunuzu dost ilan edin, arkanızdan kuyu kazanların dostunuz gibi görünmesine müsaade etmeyin. En büyük zararı onlar verir. Basit bir veda ile ayrılabileceğim, çok saygı duyduğum ve yıllarımı verdiğim kanaldan henüz orada 3 aydır iş yapmakta olan insanların başarısızlığını yine ben ödemek zorunda kaldım ilk kez hakkım helal değil.” sözleriyle Akgül’e adete öfke kustu!

Hakan Ural Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler