Ana SayfaÜnlülerİrem Helvacıoğlu nasıl 20 kilo verdi?

İlgili Postlar

İrem Helvacıoğlu nasıl 20 kilo verdi?

Atv’nin çok konuşulan ve final yapan “Sen Anlat Karadeniz” dizisinin güzel oyuncusu İrem Helvacıoğlu nasıl 20 kilo verdi?

Yayınlandığı döneme damga vuran dizi Sen Anlat Karadeniz’de başrol oyuncusu olarak rol alan ve oldukça popüler hale gelen İrem Helvacıoğlu, verdiği kilolarla gündeme geliyor.

İrem Helvacıoğlu Kimdir?

İrem Helvacıoğlu nasıl 20 kilo verdi?

Sen Anlat Karadeniz dizisindeki başarılı performansı ile popülerliğini arttıran İrem Helvacıoğlu, fit görünümü ile dikkat çekiyor.

Formsante dergisine konuşan Helvacıoğlu, fit görünümünü pesketaryen beslenmeye borçlu olduğunu söyledi. Bu açıklamanın ardından Pesketaryen diyeti hakkında sorular meydana geldi.

Sadece deniz ürünleri tükettiğini belirten  30 yaşındaki güzel oyuncu, ergenlik döneminde almış olduğu 20 kiloyu pesketaryen diyetiyle verdi.

Helvacıoğlu;

“Pesketaryen diyetiyle 6 ayda zayıfladım. Balık dışında et yemiyorum. Dedem çiftçiydi ve hayvanlarla büyüdüm. Bağ kurduğum hayvanları yiyemiyorum. Acıkınca su içip erken uyuyorum” dedi.

Pesketaryen Beslenme Nedir?

Deniz mahsülleri dışında başka et ürünü tüketmeyen insanlara peketaryen deniyor. Pesketaryen diyeti kırmızı ve beyaz et tüketmemek, sebze ağırlıklı olarak beslenmenin yanı sıra balık, peynir ve yumurta da tüketmek olarak tanımlanabilir.

İrem Helvacıoğlu Instagram

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler