Ana SayfaÜnlülerHazal Kaya İle Ali Atay Çifti Bebekleri İle İlk Pozlarını Paylaştılar!

İlgili Postlar

Hazal Kaya İle Ali Atay Çifti Bebekleri İle İlk Pozlarını Paylaştılar!

Hazal Kaya ile Ali Atay çifti 6 yıl süren beraberliklerinden sonra 6 şubat 2019’da dünya evine girmişlerdi. Kısa süre sonra anne olmaya karar veren Hazal Kaya, hamile olduğunu duyurmuştu. Hazal Kaya,ile Ali Atay çifti bebeklerini kucaklarına aldı. Ünlü çift bebeklerine ‘Fikret Ali’ ismini verdiklerini açıklamıştı. Hazal Kaya İle Ali Atay Çifti Bebekleri İle İlk Pozlarını Paylaştılar!

Fikret Ali İle Sıcak Dolu Fotoğraflar!

Oyuncu Hazal Kaya, 18 Kasım’da kucağına aldığı bebeği Fikret Ali ile hesabından yaptığı paylaşımda teşekkür ederek açıklama yaptı. Ali Atay ile evliliğinden doğan oğlu Fikre Ali’yi kucağına alan Hazal Kaya, doğumdan sonra ilk kez oğluyla birlikte kamera karşısına geçti ve çektikleri fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü oyuncu, paylaştığı fotoğrafın açıklamasına şu notu düştü: “‘Doğum ne zaman?’ diye soranlara dokuz ay boyunca ’37. haftadan itibaren bekliyoruz, 18 Kasım’a denk geliyor’ dedim. Aynı gün İtalyan Lisesi’nde mezuniyetimizin 10. yıl kutlaması vardı. Yine soranlara ‘Tabii ki oradayım’ dedim ama Fiko’cum sürpriz yapmayı hep sevdi, tahmin etmeliydim. Gecenin bir vakti sancım başladı ama daha birkaç günümüz var gibiydi. Öğlene doğru anlaşıldı ki öyle bir vaktimiz yok. Hamileliğimi de böyle aniden, çok alakasız bir sebeple acilde öğrenmiştim. Neyse… Bu sürprizsever arkadaş 18 Kasım’da böyle katıldı hayatımıza. Aşkımız çok büyük, şimdi tarif etmem mümkün değil. Yazarken gözlerim doluyor. Çocuk sahibi olmakla ilgili söylenen bütün klişeler de doğruymuş…”

Hazal Kaya İle Ali Atay Çifti Bebekleri İle İlk Pozlarını Paylaştılar!

Hazal Kaya İle Ali Atay Çifti Bebekleri İle İlk Pozlarını Paylaştılar!

Hazal Kaya ile Ali Atay çifti 6 yıl süren beraberliklerinden sonra 6 şubat 2019’da dünya evine girmişlerdi. Kısa süre sonra anne olmaya karar veren Hazal Kaya, hamile olduğunu duyurmuştu. Hazal Kaya,ile Ali Atay çifti bebeklerini kucaklarına aldı. Ünlü çift bebeklerine ‘Fikret Ali’ ismini verdiklerini açıklamıştı. Hazal Kaya İle Ali Atay Çifti Bebekleri İle İlk Pozlarını Paylaştılar! 18 Kasım’da kucağına aldığı bebeği Fikret Ali ile hesabından yaptığı paylaşımda teşekkür ederek açıklama yapan Hazal Kaya teşekkürlerini sundu. Ali Atay ile evliliğinden doğan oğlu Fikre Ali’yi kucağına alan Hazal Kaya, doğumdan sonra ilk kez oğluyla birlikte kamera karşısına geçti ve çektikleri fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı.

Hazal Kaya İle Ali Atay Çifti Bebekleri İle İlk Pozlarını Paylaştılar!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler