Ana SayfaÜnlülerEda Ece’den Örnek Davranış!

İlgili Postlar

Eda Ece’den Örnek Davranış!

Türk oyuncu Eda Ece, geçtiğimiz günlerde de objektiflere yansımıştı. “Yasak Elma” dizisinin Yıldız’ı Eda Ece, bu aralar sosyal medyada çok gündemdeydi. Eda Ece geçtiğimiz günlerde de basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer’i ailesiyle tanıştırmıştı. Şimdiler de ise sevgilisini ailesi ile tanıştıran Eda Ece magazin dünyasının konuşulanlar arasına girmiştir. Sosyal medyada gündeme oturan Eda Ece bu sefer de Etiler’de Örnek Davranış’da Bulundu!

Kader ve Kenan Ali’ye Mont Aldı!

Eda Ece’den Örnek Davranış!
Eda Ece’den Örnek Davranış!

Yasak Elma dizisinin yıldızı Eda Ece çocukları sevindirdi. Etiler trafiğinde seyreden güzel oyuncu, kağıt toplayarak geçimini sağlayan Kader adında bir kız çocuğuyla tanıştı. Çocuğun, ‘ailemin durumu kötü, üşüyoruz Eda Abla!’ sözlerine içi burkulan Eda Ece ailesinden izin alıp Kader ve abisi Kenan Aliyi mağazaya götürerek mont aldı. Eda Ece’nin bu örnek davranışı herkesi bir hayli etkiledi. Eda Ece’nin bu örnek davranışı bitmedi çocukların ailesine de para yardımı yaptıktan sonra bir kağıda numarasını yazarak Kadere verdi. Eda Ece kısa zaman içinde muhabirlere yakalanması ile muhabirlerin sorularına maruz kaldı. Muhabir “bu tarz yardım projelerinde pek görmedik sizi, Etiler trafiğinde hiç beklemediğimiz yerde gördük” sözlerine cevap veren Eda Ece; “Bu tarz yardımlarım oluyor. Sosyal kuruluşlar yerine bu tarz şeyleri daha çok yapıyorum. Aslında gizli yaparım ama bu sefer bastınız beni” diye konuştu.

Eda Ece’den Örnek Davranış!
Eda Ece’den Örnek Davranış!

Eda Ece’den Örnek Davranış!

Yasak Elma dizisinin yıldızı Eda Ece çocukları sevindirdi. Etiler trafiğinde seyreden güzel oyuncu, kağıt toplayarak geçimini sağlayan Kader adında bir kız çocuğuyla tanıştı. Çocuğun, ‘ailemin durumu kötü, üşüyoruz Eda Abla!’ sözlerine içi burkulan Eda Ece ailesinden izin alıp Kader ve abisi Kenan Aliyi mağazaya götürerek mont aldı. Eda Ece’nin bu örnek davranışı herkesi bir hayli etkiledi. Olaydan uzaklaşmaya çalışan Eda Ece Aracına binerek uzaklaşacağı sırada Kader’in ailenin aracının arızalandığını gördü. Eda Ece ne olduğunu sordu Aile, ‘lastiğimiz yerinden çıktı sıkmak için bijon anahtarı arıyoruz ama kimse ilgilenmedi’ deyince oldukça sinirlenen Eda Ece, “Nasıl yardımcı olmazlar” diye sitem etti. Taksi durağına gidip, bir taksi tutan güzel oyuncu, parasını peşin ödeyerek taksicinin aile ile ilgilenmesini istedi. Eda Ece olaydan ayrıldıktan sonra Kader’in ailesi ile konuşan muhabirler Kaderden duygusal yorumlar aldı. Kader ““Yardım istedim, bana mont aldı. Ailemle tanıştı. Taksici tuttu tekerimizi takılmasına yardım etti. Bana özel numarasını da verdi. ‘İhtiyacın olduğunda ara’ dedi. Eda ablaya çok teşekkür ederim” diyerek duygularını dile getirdi.”  Eda Ece’nin bu güzel davranışı hayranlarını ve sevenlerini sevindirdi.

Eda Ece’den Örnek Davranış!

Eda Ece’den Örnek Davranış!
Eda Ece’den Örnek Davranış!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler