Ana SayfaÜnlülerEdis'den Askerlik Sürprizi!

İlgili Postlar

Edis’den Askerlik Sürprizi!

Son zamanların sevilen popçusu dillerden düşmeyen Çok Çok, Yalan, Dudak gibi şarkılarıyla sevenlerinde taht kuran Edis İstanbul Havalimanı’nda görüntülendi. En çok sevilen popçu vatani görevini yapmak üzere İskenderun’a gitti. Son zamanlarda objektiflere çıkan Edis, geçtiğimiz günlerde de objektiflere yansımıştı. Mustafa Sandal ile Etiler’deki Da Mario Restoran’da yemekteydi. Mustafa Sandalın Objektiflerin göz önünde olmadığını ve uzun aradan sonra tekrar döneceğini söyledi. Mustafa Sandal muhabirlerin yanıtı ile Edis’e borcu olduğunu ve yemeğe çıkardığını belirtmişti. Bu olaydan sonra Askerlik Sürprizi hayranlarını ve takipçilerini bir hayli şaşırttı.

Edis Kimdir?

Mustafa Sandal, Edise Olan Borcunu Mu Ödedi?

Edis'den Askerlik Sürprizi!
Edis’den Askerlik Sürprizi!

Edis “Yeni yıla komutanlarım ve askerler ile birlikte gireceğim”

En çok sevilen popçu Edis, İstanbul Havalimanı’nda görüntülendi. vatani görevini yapmak üzere İskenderun’a giden Edis Sosyal medyadan gerekli açıklamaları yaptı. Edis’in son zamanlarda objektiflere az yansıması üzerine askerlik sürprizi hayranlarını ve takipçilerini bir hayli şaşırttı. Önceki sabah İstanbul Havalimanı’nda görüntülenen Edis, çok heyecanlı olduğunu belirtti. Bahriyeli olarak bedelli askerlik yapacak Edis, “Yeni yıla komutanlarım ve askerler ile birlikte gireceğim. Önceden araştırdım güzel bir yermiş. Vatani görevimi yapacağım için mutluyum” dedi.

Edis'den Askerlik Sürprizi!
Edis’den Askerlik Sürprizi!

Edis’den Askerlik Sürprizi!

Son zamanların sevilen popçusu dillerden düşmeyen Çok Çok, Yalan, Dudak gibi şarkılarıyla sevenlerinde taht kuran Edis İstanbul Havalimanı’nda görüntülendi. En çok sevilen popçu vatani görevini yapmak üzere İskenderun’a gitti. Son zamanlarda objektiflere çıkan Edis, geçtiğimiz günlerde de objektiflere yansımıştı. Mustafa Sandal ile Etiler’deki Da Mario Restoran’da yemekteydi. Mustafa Sandalın Objektiflerin göz önünde olmadığını ve uzun aradan sonra tekrar döneceğini söyledi. Mustafa Sandal muhabirlerin yanıtı ile Edis’e borcu olduğunu ve yemeğe çıkardığını belirtmişti. Bu olaydan sonra Askerlik Sürprizi hayranlarını ve takipçilerini bir hayli şaşırttı. Edis, çok heyecanlı olduğunu belirtmesi ve gelecek yılın güzel geçeceğini söylemesi üzerine sosyal medyada gerekli açıklamaları yaptı. Bahriyeli olarak bedelli askerlik yapacak olan Edis, takipçilerine fotoğraflar ve açıklama yaparak magazin dünyasının gündemine oturdu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler