Ana SayfaÜnlülerMustafa Sandal, Edise Olan Borcunu Mu Ödedi?

İlgili Postlar

Mustafa Sandal, Edise Olan Borcunu Mu Ödedi?

Ünlü Türk şarkıcı Mustafa sandal ve Edis önceki akşam Etiler’deki Da Mario Restoran’da yemekteydi. Mustafa Sandalın Objektiflerin göz önünde olmadığını ve uzun aradan sonra tekrar döneceğini söyledi. Mustafa Sandal muhabirlerin yanıtı ile Edis’e borcu olduğunu ve yemeğe çıkardığını belirtti. Mustafa Sandal, Edise Olan Borcunu Mu Ödedi?

Mustafa Sandal: “Ben Borcumu ödedim!”

Mustafa Sandal ve Edis önceki akşam Etiler’deki Da Mario Restoran’da yemekteydi. Sandal çıkışta “Edis’in konserine gidemediğim için ona yemek borcum vardı, güzel bir akşam yemeği yedik” dedi. Ünlü şarkıcı, “Melis Sütşurup’la yeniden bir araya geldiğiniz doğru mu?” sorusuna ise “Arkadaşlar her şeyi ocakta çıkacak kitabımda anlatacağım. Melis Hanım’la barıştığımız haberleri de doğru değil” yanıtını verdi.

Mustafa Sandal, Edise Olan Borcunu Mu Ödedi?

Mustafa Sandal, Edise Olan Borcunu Mu Ödedi?

Ünlü Türk şarkıcı Mustafa sandal ve Edis önceki akşam Etiler’deki Da Mario Restoran’da yemekteydi. Mustafa Sandalın Objektiflerin göz önünde olmadığını ve uzun aradan sonra tekrar döneceğini söyledi. Mustafa Sandal muhabirlerin yanıtı ile Edis’e borcu olduğunu ve yemeğe çıkardığını belirtti. Mustafa Sandal, Edise Olan Borcunu Mu Ödedi? Mustafa Sandal ve Edis önceki akşam Etiler’deki Da Mario Restoran’da yemekteydi. Sandal çıkışta “Edis’in konserine gidemediğim için ona yemek borcum vardı, güzel bir akşam yemeği yedik” dedi. Ünlü şarkıcı, “Melis Sütşurup’la yeniden bir araya geldiğiniz doğru mu?” sorusuna ise “Arkadaşlar her şeyi ocakta çıkacak kitabımda anlatacağım. Melis Hanım’la barıştığımız haberleri de doğru değil” yanıtını verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler