Ana SayfaÜnlülerGonca Vuslateri Kendine Jest Yaptı

İlgili Postlar

Gonca Vuslateri Kendine Jest Yaptı

Ünlü Türk oyuncu Gonca Vuslateri geçtiğimiz günlerde bir mekandan çıkarken görüntülendi. Mekandan hızla çıkan oyuncu objektiflere fazla yakalanmadan gitmek istiyordu. Gonca Vuslateri mekandan çıkarken çiçekci tarafından durdurulunca arabasından jest yaptı. Mekan çıkışı Gonca Vuslateri kendine jest yaptı!

Övgü Dolu Sözler Karşılığında Gül Aldı!

Gonca Vuslateri, önceki akşam arkadaş grubuyla Cihangir’deydi. Güzel oyuncu mekan çıkışı, kendi kendine jest yaptı. Bir mekan çıkışı yanına gelen çiçek satıcısından övgü dolu sözler duyan Gonca Vuslateri, 100 TL karşılığında bir gül aldı. oyuncu objektiflere fazla yakalanmadan gitmek istiyordu. Gonca Vuslateri mekandan çıkarken çiçekci tarafından övgü dolu sözler duyan Gonca Vuslateri, çiçeği alıp gitti.

Gonca Vuslateri Kendine Jest Yaptı!

Gonca Vuslateri kendine jest yaptı!

Son zamanlarda rahatsızlık geçiren oyuncu Gonca Vuslateri, geçtiğimiz günlerde Tiyatro Sahnesinde Hayranlarını Korkuttu. Yaşanan aksiliklere Sosyal medyadan açıklama attı. Tiyatro sahnesinde fenalaşan oyuncu özür mesajı gönderdi attı açıklamada ; “Bu Akşam Mall of İstanbul’daki MOİ Sahne’de “Erkek Arkadaşım Bir Feminist” adlı oyunumuzu yine büyük bir heyecanla oynarken; bir anda düşen tansiyonum dan dolayı oyunu bitirmek zorunda kaldık. Durumu anlayışla karşılayan ve alkışlamaya devam eden anlayışlı seyircilerimize , elimi sımsıkı tutup destek veren canım partnerim Fırat Tanış’a yürekten teşekkür ediyorum. Gerekli Müdahaleler yapıldı. Şimdi İyiyim Arayan Soran herkese çok teşekkür ederim ” ifadelerini kullanan oyuncu üzgün olduğunu ve anlayışla karşıladıkları için teşekkürlerini iletmişti. Bu olaydan sonra uzun zamandır gözükmeyen Gonca Vuslateri, önceki akşam arkadaş grubuyla Cihangir’deydi. Güzel oyuncu mekan çıkışı, kendi kendine jest yaptı. Gonca Vuslateri mekandan çıkarken çiçekci tarafından övgü dolu sözler duyan Gonca Vuslateri, çiçeği alıp gitti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler