Ana SayfaÜnlülerTülin Şahin'den Takipçilerini Sevindirecek Haber!

İlgili Postlar

Tülin Şahin’den Takipçilerini Sevindirecek Haber!

38 yaşındaki güzel model 6 aylık hamile. 2 kez evlilik yapan Tülin Şahin ilk eşi Mehmet Özer’de 2017 yılında boşanmış ve gönlünü Portekizli  Pedro de Noronha kaptırmıştı. Tülin Şahin ikinci evliliğini ise 2018 yılında yaptı.  6 aylık hamilelikden sonra doğum yapan Tülin Şahin’den Takipçilerini Sevindirecek Haber!

Tülin Şahin: “Anne ben kameraya bakmayacağım”

Tülin Şahin iki yıl önce ilk eşi Mehmet Özer’den boşanmıştı. Kısa bir aradan sonra Portekizli yatırım bankacısı Pedro de Noronha ile evlenen Tülin Şahin, geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesabına emzik fotoğrafı yükleyerek hamile olduğunu duyurmuştu. Tülin Şahin sosyal medya hesabı Instagram’dan yüklediği emzik fotoğrafının altına ”Bebek geliyor” diyerek müjdelemişti. Şu sıralar hamileliğinin 6. ayında doğum yapan Tülin Şahin, 1.5 aylık kızı Siena Leyla ve Portekizli eşi Pedro de Noronha ile çektirdiği fotoğrafı, Instagram’dan paylaştı.

Tülin Şahin'den Takipçilerini Sevindirecek Haber!

Tülin Şahin’den Takipçilerini Sevindirecek Haber!

Tülin Şahin, 1.5 aylık kızı Siena Leyla ve Portekizli eşi Pedro de Noronha ile çektirdiği fotoğrafı, Instagram’dan paylaştı. Tülin Şahin, 1.5 aylık kızı Siena Leyla ve Portekizli eşi Pedro de Noronha ile çektirdiği fotoğrafı, Instagram’dan paylaştı. Bebeğinin yüzünü göstermeyen model kareyi, “Anne ben kameraya bakmayacağım” notuyla paylaşarak, espri yaptı. Aile pozuna binlerce beğeni geldi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler