Ana SayfaÜnlülerMasterChef Yasin'nin Açıklaması Olay Olacak!

İlgili Postlar

MasterChef Yasin’nin Açıklaması Olay Olacak!

Tv8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye yarışmasından adını yazdıran ve sevenler ile elenen isim Yasin Obuz, “Gel Konuşalım” programına konuk oldu. Programa konuk olan MasterChef Yasin’nin Açıklaması Olay Olacak!

MasterChef Yasin: “Şimdi 50-60 kilo satıyorum”

Tv8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye yarışmasından adını yazdıran ve sevenler ile elenen isim Yasin Obuz, “Gel Konuşalım” programına konuk oldu. Programa konuk olan MasterChef Yasin, sahibi olduğu pilav dükkanı hakkında konuştu. Yasin Obuz sorulan sorulara yanıt vererek kendi hayatından bahsetmiştir. Yasin, “St. Petersburg’da arkadaşımın yanında kalıyordum. Lokantası vardı, ona yardımcı oluyordum. İstanbul’a geldim, Sirkeci’de gezerken boş bir dükkan gördüm. Sahibi ‘Yemeğe vermiyoruz’ dedi, ‘Başka yerde yapar getiririm’ dedim. Kefil istedi, dükkanı hemen tuttum” dedi.

MasterChef Yasin’nin Açıklaması Olay Olacak!

“Gel Konuşalım” programına konuk olan MasterChef Yasin sahibi olduğu pilav dükkanı hakkında konuştu. Yasin “Sirkeci tramvay durağının orada dükkanım, hangi esnafa sorsan gösterir. Nohutlu pilav satıyorum. Günde 30 kilo pilav satıyordum, şimdi 50-60 kilo satıyorum. Yarışmadan sonra satışlar iki katına çıktı.” Sevilen yarışmacı, “Ben her şeyi satarım. Gazeteyi kitap diye satarım. O derece pazarlamacıyım. Bütün dış çekimlerde yemeği ben dağıtıyordum. Neden? Çünkü lezzetsiz olsa bile öyle bir anlatırdım ki sanki su değil şerbet içer. O derece” ifadelerini kullandı.

MasterChef favori gördüğü yarışmayı da açıklayan Yasin, “Benim favori yarışmacım Alican. Birlikte aynı evde yaşıyoruz” dedi. MasterChef fenomen yarışmacı, “Kimse hediye getirmiyor, herkes cimri olmuş. Şeflerden biri halı aldı, biri de tencere seti aldı” açıklamasında bulundu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler