Ana SayfaDedikoduDefne Samyeli ve Cem Yılmaz Arasındaki Gerçek!

İlgili Postlar

Defne Samyeli ve Cem Yılmaz Arasındaki Gerçek!

Bildiğiniz üzere Defne Samyeli ve Cem Yılmaz aşkı Ekim ayında son bulmuştu. Meydanın en uyumlu çifti olarak adlandırılan ikilinin arasını açan neden epey merak edilmiş ve iki tarafında açıklama yapmamasıyla gizli kalmıştı. Beraberinde gelen dedikodular ardından geçtiğimiz gün Defne Samyeli ve Cem Yılmaz’ın barışmak üzere olduğu iddiası gelmiş çiftten doğrulanması bekleniyordu ki açıklama bugün “Gel Konuşalım” programından yapıldı. İşte Defne Samyeli ve Cem Yılmaz arasındaki gerçek;

Defne Samyelini Kızdıran İddia

Bir süre önce 1 buçuk senelik ilişkisini noktalayan Samyeli’nin yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilmişti. Sadettin Saran Emina Jhaovic ayrılığının arından Saran ile aşk yaşadığı hatta ilişkinin bu nedenle bittiği iddialarına Samyeli “Sadettin Saran ile aşk yaşıyor musunuz?” sorusuna, “Bu soruları neden soruyorsunuz? Çok ayıp” sözleriyle tepki göstermişti.

Cem Yılmaz ve Defne Samyeli’den Radikal Kararlar!

Defne Samyeli ve Cem Yılmaz Evlilik Arifesinde Mi?

Ayrılığa bir türlü yakıştıramadığımız Defne Samyeli ve Cem Yılmaz’ın barışacağı iddiası ortaya atılmıştı. Bebek’te bi otelin restoranında buluşup yemek yedikleri iddia edilen çiftin Defne Samyeli’nin evlilik şartı koşması üzerine Cem Yılmaz’ın kabul ettiği ve çiftin yeniden bir arada olduğu iddia edilmiş ancak bu iddia iki taraftan da henüz doğrulanmamıştı.

Defne Samyeli Kimdir?

Defne Samyeli ve Cem Yılmaz Arasındaki Gerçek!

Defne Samyeli ve Cem Yılmaz‘ın evlilik haberi her ne kadar çiftin sevenlerini mutlu etse de bugün iddiaların gerçek olmadığı ortaya çıktı. TV8 ekranlarında sabah saatlerinde yayınlanan “Gel Konuşalım” programından yapılan açıklamada Eylem İpek bu ilişkinin son bulduğunu açıklarken Cengiz Semercioğlu haberi iyice soruşturduğunu ancak çiftin buluşmadığını bunun sadece ortaya atılan asılsız bir iddia olduğunu açıkladı.

Cem Yılmaz Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler