Ana SayfaÜnlülerGülşah Saraçoğlu’ndan Oğluyla İlgili Acı İtiraf!

İlgili Postlar

Gülşah Saraçoğlu’ndan Oğluyla İlgili Acı İtiraf!

Ünlü modacı olan Gülşah Saraçoğlu, Doya Doya Moda yarışmasında hamilelik süreci ve oğluyla ilgili bir itirafta bulundu. Gözyaşlarını tutamayan Gülşah Saraçoğlu’nun sözleri stüdyodakileri de derinden etkiledi. Duygusal anlar ardından Gülşah Saraçoğlu’nun hayatı ve oğlu merak konusu oldu.

Gülşah Saraçoğlu: “Allahtan çok iyi bir evladım var”

Ünlü modacı olan Gülşah Saraçoğlu, Doya Doya Moda yarışmasında hamilelik süreci ve oğluyla ilgili bir itirafta bulundu. Gözyaşlarını tutamayan Gülşah Saraçoğlu’nun sözleri stüdyodakileri de derinden etkiledi. Bebeğini kaybeden bir yarışmacının sözleriyle duygusallaşan Gülşah Saraçoğlu, “Ben hiç istenmeyen bir çocuk dünyaya getirdim, sonra çok sevdiler ama.” Sözleriyle kendi yaşadıklarını dile getirdi. Daha sonra 9 sene öncesine gittiğini ifade eden Gülşah Saraçoğlu, “Allahtan çok iyi bir evladım var. Dağına göre kar veriyormuş allahım, öyle sakin öyle bir akıllı çocuk ki dedi. Gülşah Saraçoğlu’nun 2010 yılında evlenip 2012 yılında boşandığı işadamı Selçuk Han’dan Aslan Yentur isminde bir oğlu var.

Gülşah Saraçoğlu’ndan Oğluyla İlgili Acı İtiraf!

Gülşah Saraçoğlu, “Ben hiç istenmeyen bir çocuk dünyaya getirdim, sonra çok sevdiler ama.” Sözleriyle kendi yaşadıklarını dile getirdi. Daha sonra 9 sene öncesine gittiğini ifade eden Gülşah Saraçoğlu, “Allahtan çok iyi bir evladım var. Dağına göre kar veriyormuş allahım, öyle sakin öyle bir akıllı çocuk ki dedi. Gülşah Saraçoğlu’nun 2010 yılında evlenip 2012 yılında boşandığı işadamı Selçuk Han’dan Aslan Yentur isminde bir oğlu var. Gülşah Saraçoğlu’nun sözleri stüdyodakileri de derinden etkiledi. Duygusal anlar ardından Gülşah Saraçoğlu’nun hayatı ve oğlu merak konusu oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler