Ana SayfaÜnlülerBeren Saat'ten Selçuk Yöntem İtirafı!

İlgili Postlar

Beren Saat’ten Selçuk Yöntem İtirafı!

Yer aldığı projelerle kısa zamanda adından büyük bir övgüyle söz ettirerek büyük bir çıkış yakalayan Beren Saat’ten Selçuk Yöntem itirafı geldi. Kendisi hakkında samimi açıklamalarda bulunan güzel oyuncu mesleğe nasıl ve neden başladığını açıkladı. İşte Beren Saat’in o açıklamaları;

Başarısının Sırrı Çok Çalışmasında Gizli

2012 senesinde katıldığı “Türkiye’nin Yıldızları” yarışmasında adını duyuran Beren Saat yarışmada finale kalmayı başararak ikinci oldu. Ardından dizi ve film projelerinde yer almaya başlayan ünlü oyuncu çıkış yaptığı günden bugüne oyunculuk dersleri alarak kendini geliştirmeye devam etti.

Beren Saat Başrolündeki Netflix Dizisi!

Kendisini Rolüne Kaptırıyor

Bu sene Netflix ekranlarında yayınlanacak olan “Atiye” dizinde oynayan Beren Saat büyük bir övgü gördü. Tanıtım fragmanlarındaki performansıyla diziyi merak ettirmenin yanı sıra oyunculuğu ile herkesi kendine hayran bırakan Beren Saat’in tamamen role bürünmüş hali izleyici tarafından takdir gördü.

Beren Saat Kimdir?

Beren Saat’ten Selçuk Yöntem İtirafı!

Geçtiğimiz gün Based İstanbul Dergisi için objektif karşısına geçen Beren Saat oyunculuk serüveni hakkında samimi açıklamalarda bulundu. Henüz 8-9 yaşlarındayken Selçuk Yöntem‘in bir tiyatro oyununu izlediğini ve oyuncu olmaya o zaman karar verdiğini açıklayan Saat, “Ben Feuerbach” oyununu izlemiştim. Finaldeki demir konstrüksiyon merdivenleri, yanıp sönen ışıkları ve Selçuk’un oraya çıkışını hatırlıyorum…Ben de burada olmak istiyorum hissi çok baskındı.” sözleriyle Selçuk Yöntem’e olan hayranlığını dile getirdi.

Selçuk Yöntem Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler