Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerBeren Saat Başrolündeki Netflix Dizisi!

İlgili Postlar

Beren Saat Başrolündeki Netflix Dizisi!

Türk oyuncu olan aldığı roller ile büyük kitlesini kuran Beren Saat Netflix dizisinin başrolü oldu. Beren Saatin bu başarısı dillerden eksik olmadı. Aşkı memnu dizisinde oldukça ünlenen Beren Saat başrolündeki yeni Netflix dizisi “Atiye” adlı ilk fragmanı paylaştı.

Beren Saat Kimdir?

Mehmet Günsür Kimdir?

NETFLİX Dizisi Atiye’den İlk Fragman!

Türk oyuncu olan aldığı roller ile büyük kitlesini kuran Netflix dizisinde “Atiye” adlı dizi çeken ve Başrolünü aldığı Beren Saat ve Mehmet Günsür’un paylaştığı ‘Atiye’ dizisinden ilk fotoğraflar paylaşıldı. Başrollerini Beren Saat, Mehmet Günsür, Melisa Şenolsun ve Metin Akdülger’in paylaştığı dizinin geçtiğimiz günlerde ilk tanıtımı yayınlanmıştı. Heyecanla beklenen Atiye dizisinden ilk kareler geldi. Netflix’in Hakan: Muhafız’dan sonraki ikinci yerli dizisi Atiye’nin fragmanı yayınlandı. Yeni çıkan yerli Netflix dizisi oldukça büyük beklentiler taşıyor.

Metin Akdülger Kimdir?

Melisa Şenolsun Kimdir?

Beren Saat Başrolündeki Netflix Dizisi!

Beren Saat başrolündeki Netflix dizisi “Atiye” hangi konuyu ele alıyor?

Genç ve güzel bir ressam olan Atiye, ailesi ve sevgilisi Ozan ile İstanbul’da sade ve mutlu bir hayat sürmektedir, ta ki dünyanın en eski tapınağı Göbeklitepe’de yapılan bir keşifle hayatı değişene kadar. Bölgedeki kazı çalışmalarını yürüten arkeolog Erhan, Atiye ile Göbeklitepe arasındaki mistik ilişkiyi gözler önüne seren bir sembol keşfeder. Atiye ona bambaşka bir kapı açan bu gizemli olayın peşine düşerek antik tapınakta geçmişini aramaya karar verir. Bu gizem perdesi aralandıkça Atiye’nin karşısına çıkan olaylar ona geçmişle geleceği, gerçek ile ruhani arasındaki her şeyi sorgulatacaktır.

Netflix Dizisi Atiye’nin Kadrosunda Kimler Var?

Netflix’in Hakan: Muhafız’dan sonraki ikinci yerli dizisi Atiye’nin fragmanı yayınlandı. Yeni çıkan yerli Netflix dizisi oldukça büyük beklentiler taşıyor. Peki bu önemli diziyi taşıyacak oyuncular kimlerdi?

Netflix dizisi Atiye’nin oyuncu kadrosunda Beren SaatMehmet GünsürMetin AkdülgerMelisa Şenolsun, Başak Köklükaya, Civan CanovaTim SeyfiMeral ÇetinkayaHazal Türesan ve Cezmi Baskın yer alıyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler