Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerAman Reis Duymasın'a Geri Sayım Başladı

İlgili Postlar

Aman Reis Duymasın’a Geri Sayım Başladı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin usta oyuncuları sinema filminde buluştu. Yoğun çalışmanın ardından Aman Reis Duymasın’a geri sayım başladı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin oyuncuları Aman Reis Duymasın’da buluştu. Vizyona girmesi heyecanla beklenen filmin yapımcılığını Sinehane üstlendi. Filmin yönetmen koltuğunu ise Onur Tan üstlendi. Heyecanlı bir serüvene konu olacak olan film sinemaseverler ile 13 Aralık tarihinde buluşacak.

Aman Reis Duymasın’a Geri Sayım Başladı

Ekranların uzun zamandır en çok izlenen dizilerinin başında gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın dev kadrosu, televizyon dizisinden sonra “Aman Reis Duymasın” filmiyle sinemaseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Uzun çalışma döneminden sonra İstanbul ve Erdek’de çekimleri tamamlanan filmde sona gelindi. 4 haftada tamamlanan dizinin çekimleri, büyük gizlilik içinde yürütüldü. Yeraltı dünyasının gizemli isimleri bu kez komedi sahneleri ile hayranlarını olduğu kadar sinemaseverleri de güldürmeye hazır.

Zen Hikaye Zengin Kadro

‘Aman Reis Duymasın’ filminin hikayesi kadar kadrosu da zengin. Filmde Mustafa Üstündağ, Ozan Akbaba, Emir Benderlioğlu, Hakan Karsak, Savaş Özdemir, Sevinç Gürşen, Sevil Akı, Tevfik Erman Kutlu, Ömer Kurt, Bekir Çiçekdemir, Sabahattin Yakut, Berna Üçkareler, Ezgi Esma Kürklü gibi başarılı oyuncular rol alıyor.

Filmin Konusu

Yeraltı dünyasının en güçlü isimleri bir yaz tatiline çıkmaya karar verirler. Kadınlı erkekli bu renkli kadro daha deniz otobüsünden iner inmez tatilin beklentilerinin dışında olacağını anlayarak İstanbul’a dönmek yerine devam etme kararı alırlar. Yönettikleri bu büyük dünyanın tam zıttında küçücük bir sahil kasabasında şok üstüne şok yaşarlar. Tek dilekleri bu skandalı Reis Hızır Çakırbeyli’nin (Oktay Kaynarca) duymamasıdır.

Künye :

Yapımcı: Sinehane

Yönetmen: Onur Tan

Görüntü Yönetmeni: Veysel Kılıç

Senaryo: Bahadır Özdener, Berna Aruz

Oyuncular: Mustafa Üstündağ (Boran), Ozan Akbaba (İlyas), Emir Benderlioğlu (Behzat), Ceren Benderlioğlu (Ömür) Hakan Karsak (Enişte), Savaş Özdemir (Tipi)  Sevinç Gürşen (Hatice), Sevil Akı (Emine), Tevfik Erman Kutlu (Tekin),  Ömer Kurt (Zafer), Bekir Çiçekdemir (Hüsnü), Sabahattin Yakut (Korhan), Berna Üçkareler (Sibel), Ezgi Esma Kürklü (Gamze)

Filmin Fragmanı;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler