Ana SayfaKültür ve SanatFilmler"Müslüm" İlk Kez Tv'de!

İlgili Postlar

“Müslüm” İlk Kez Tv’de!

Usta sanatçı Müslüm Gürses’in hayatını anlatan “Müslüm” filmi ilk kez Tv’de. Gişe salonlarında izleyicilerini yer yer göz yaşına boğan, Müslüm Gürses’in gençlik yıllarından itibaren hayatının ele alındığı film herkesi derinden etkilemişti. Gürses hayranları tarafından büyük bir beğeni ile karşılanan film yarın ilk kez ekranlarda olacak.

Müslüm Gürses’in Hayatı Film Oldu

Geçtiğimiz sene 26 Ekim’de vizyona giren “Müslüm” filmi detaylarıyla çok beğenilmişti. Usta sanatçı Müslüm Gürses’in çocukluk senelerinden başlayan film, sanatçının son günlerine kadar detaylı bir şekilde devam ediyor. Bu zamana kadar sanatçı kişiliği ile tanınarak milyonların hayran olduğu Müslüm Gürses’i sanatçı kişiliğinden ziyade kişiliği ile tanımamıza izin veren film Gürses sevenlerinden de tam not almıştı.

Müslüm Filmi En Çok İzlenen Filmi Unvanına Erişti Rekor Kırdı!

Sinema Salonlarını Doldurdu!

Çıkış yaptığı tarihte tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran film hem sinemaseveler tarafından, hem de Müslüm Gürses hayranları tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Müslüm Gürses‘in en mutlu ve en acı günlerine bir pencere aralayan film zaman zaman izleyicisinde tatlı bir tebessüme neden olsa da, zaman zaman da göz yaşlarına boğdu.

Müslüm Gürses Kimdir?

“Müslüm” İlk Kez Tv’de!

Senaryosu kadar oyuncu kadrosuyla da dikkat çeken “Müslüm” filminde usta sanatçının çocukluğunu Alper Parlak, gençlik dönemini Şahin Kendirci ve orta yaş dönemini ise Timuçin Esen canlandırıyor. Oyuncu kadrosunda Zerrin Tekindor, Ayça Bingol ve Erkan Can’ın da yer aldığı başarılı film yarın saat 18.00’da Tv 8 ekranlarında olacak.

Timuçin Esen Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler