Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerMasterchef'te kim elendi! Eleme Gününde Sürpriz Gelişme!

İlgili Postlar

Masterchef’te kim elendi! Eleme Gününde Sürpriz Gelişme!

Tv 8 ekranlarının en çok izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye dün akşam ekranlara geldi. Yarışmanın dünkü bölümünde ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. Sonuncunda dokunulmazlığı alamayan takım bireysel dokunulmazlık için yarıştı. Ancak MasterChef’te bir ilk yaşandı eleme adayları belli olduktan sonra 28 Kasımda yayınlanacak eleme günü gösterilmedi. Bu haftanın elenecek yarışmacısı 29 Kasım cuma günü yapılacak eleme bölümünde belli olacak.

MasterChef Türkiye’nin yayınlanan son bölümünde mai ve kırmızı takım yarışmacıları Meksika mutfağından yemekler pişirdi. Guacamole sos, balıklı taco, chili con carne, dana fajita, cocadadan oluşan Meksika menüsünü pişiren 2 takım arasından birisi MasterChef’te ödül oyununu kazandı. Zorlu mücadelenin ardından iki takım yarışmacıları arasından bir takım şefler tarafından daha çok beğenildi ve ödül oyununu kazanan takımı açıkladılar. Şeflerin tadımı sonrasında ödülü kazanan kırmızı takım oldu.

İşte Masterchef Türkiye 2. Sezonunda Yarışacak 14 Yeni Yarışmacı!

MasterChef Eleme Adayları Belli Oldu!

MasterChef Türkiye’nin 54. bölümündeki dokunulmazlık oyununda Mavi ve Kırmızı takım arasında büyük bir heyecan yaşandı ve dokunulmazlığı kazanan takım Kırmızı Takım oldu.

MASTERCHEF BİREYSEL DOKUNULMAZLIK!

Bireysel dokunulmazlık oyununda yarışmacılar en iyi yemeği yapmak için performanslarını sergilediler. Mavi takımın kendi arasında büyük bir mücadele verdiği yarışmanın finaline Ekin ile Güzide kaldı ve kazanan isim Ekin oldu. MasterChef’te bu hafta ilk eleme adayını bireysel dokunulmazlığı kazanan isim Ekin söyledi ve bu isim Rıfat oldu. Sevilen yarışmada 2. eleme adayı ise yapılacak oylama sonrası belli oldu ve bu isim de Güzide oldu. Böylelikle haftanın ilk eleme adayları Rıfat ve Güzide oldu…

MasterChef Eleme Adayları Belli Oldu!

MasterChef’in dün akşam yayınlanan bölümünde ikinci dokunulmazlık için şefler takımlardan 4 çeşit mantı yapmalarını istedi. Bire bir düello şeklinde yapılacak olan yarışmada yarışmacılar eşleşti. Sinop mantısı, Ringal, Kayseri mantısı, tepsi mantısı için yarışmacılar ter döktü. Mantıları tek tek değerlendiren şefler, Mavi takımın mantılarını daha çok beğendi. Böylelikle 15. haftanın ikinci dokunulmazlığını Mavi takım almış oldu.

MASTERCHEF BİREYSEL DOKUNULMAZLIK!

Kırmızı takım yarışmacıları, Batuhan, Alican, Kıvanç ve Yasin bireysel dokunulmazlık için yerlerini aldılar. Bireysel dokunulmazlık oyununda şefler, Cennet hurması ve kestane vererek bunlardan bir yemek yapmalarını istediler. Yarışmacılar, bu malzemeleri ana menü olarak kullanacak ve marketten alacakları her malzemeyi de kullanmak zorunda kalacaklar.

Verilen süre bitti ve şefler yemekleri tatmaya başladı. Yasin’in yapmış olduğu Cennet hurması dolmasını şefler yiyemedi. Hatta Mehmet şef kaşığı alıp yaptığı yemeği Yasin’e yedirdi. Diğer yarışmacıların verdikleri tabakları da değerlendiren şefler hiçbir tabağı beğenmediler ve bireysel dokunulmazlığı kimseye vermediler. Dört yarışmacı da bir birlerine oy vermek için eleme potasındaki yerini aldılar.

MasterChef Türkiye’nin 27 Kasım tarihinde gerçekleşen bireysel dokunulmazlık oyunu sonucunda ise bir ilk yaşandı. Dokunulmazlık oyununu kaybeden kırmızı takım üyeleri Yasin, Batuhan, Kıvanç ve Alican birbirleriyle kıyasıya yarıştılar. Trabzon hurması ve kestane ile hünerlerini göstermeye çalışan yarışmacılar, jürinin testinden geçemedi, Yasin, Batuhan, Kıvanç ve Alican da eleme potasına kalan isimler oldu.

Böylece eleme adayları Rıfat, Güzide, Batuhan ve Kıvanç oldu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler