Ana SayfaDedikoduCem Yılmaz ve Defne Samyeli'den Radikal Kararlar!

İlgili Postlar

Cem Yılmaz ve Defne Samyeli’den Radikal Kararlar!

Türk komedyen ve oyuncu olan Cem Yılmaz’ın eşi Türk haber sunucusu Defne Samyeli çifti barıştılar mı? 1 ay önce ayrılık kararı alan çift’in barıştığı iddia edildi. Defne Samyelinin soruları ardına Cem yılmazı öne serdi. İlk adımı atan ise Cem Yılmaz oldu. Cem Yılmaz ve Defne Samyeli’den Radikal Kararlar!

Barıştılar Mı?

1 ay önce ayrılık kararı alan çift’in barıştığı iddia edildi. Defne Samyelinin soruları ardına Cem yılmazı öne serdi. İlk adımı atan ise Cem Yılmaz oldu. Cem Yılmaz ve Defne Samyeli Barıştılar mı? Son zamanlarda en çok konuşulan beraberliklerinden olan Cem Yılmaz-Defne Samyeli aşkı uzun süre magazin gündemini meşgul etmiş, ancak ikili geçtiğimiz aylarda ayrılık kararı almıştı. Çift hakkında sürpriz bir iddia ortaya atıldı. ‘Neler Oluyor Hayatta?’ programının iddiasına göre;  Yılmaz ve Samyeli’nin arasındaki buzlar eridi. İddiaya göre; Barışmak için ilk adımı atan kişinin Cem Yılmaz oldu. Ünlü komedyen, Samyeli’ye mesaj gönderip yemeğe çıkmak istedi. Çift, önceki gün Bebek’te buluştu, ardından Arnavutköy’de bir balıkçıda yemek yedi. Defne Samyeli’nin, 1,5 ay ayrı kaldığı Cem Yılmaz’ı evlilik şartıyla affettiği iddia edildi. Komedyenin, kriz aşıldıktan sonra evlilik kararına daha sıcak baktığı belirtildi.

Cem Yılmaz ve Defne Samyeli'den Radikal Kararlar!

Cem Yılmaz ve Defne Samyeli’den Radikal Kararlar!

Türk komedyen ve oyuncu olan Cem Yılmaz’ın eşi Türk haber sunucusu Defne Samyeli çifti barıştılar mı? 1 ay önce ayrılık kararı alan çift’in barıştığı iddia edildi. Defne Samyelinin soruları ardına Cem yılmazı öne serdi. İlk adımı atan ise Cem Yılmaz oldu. İddiaya göre; Barışmak için ilk adımı atan kişinin Cem Yılmaz oldu. Ünlü komedyen, Samyeli’ye mesaj gönderip yemeğe çıkmak istedi. Çift, önceki gün Bebek’te buluştu, ardından Arnavutköy’de bir balıkçıda yemek yedi. Defne Samyeli’nin, 1,5 ay ayrı kaldığı Cem Yılmaz’ı evlilik şartıyla affettiği iddia edildi. Komedyenin, kriz aşıldıktan sonra evlilik kararına daha sıcak baktığı belirtildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler