Ana SayfaÜnlülerZeynep Bastık Dünyaca Ünlü Markanın Yüzü Oldu!

İlgili Postlar

Zeynep Bastık Dünyaca Ünlü Markanın Yüzü Oldu!

YouTube kanalından yaptığı akustik coverlarla büyük bir çıkış yakalayan Zeynep Bastık başarı basamaklarını emin adımlarla çıkmaya devam ediyor. Son dönemlerde gençlerin en sevdiği şarkıcılar arasında girmeyi başaran Zeynep Bastık’a sürpriz reklam teklifi geldi. Zeynep Bastık dünyaca ünlü markanın yüzü oldu. İşte başarılı şarkıcının yeni anlaşması;

Akustik Coverlarıyla Çok Sevildi!

Bir dönemler çıkardığı albümlerle beklenen başarıyı yakalayamayan Zeynep Bastık bir süre ara verdikten sonra yola bir YouTube kanalıyla devam etme kararı aldı. Evinin çatısında kendi orkestrasıyla yorumladığı akustik şarkılarla kısa sürede büyük bir başarı elde eden genç şarkıcının güçlü sesi herkesi kendine hayran bıraktı.

Enerjisi Çok Seviliyor

Yayınladığı videolardaki samimi tavrıyla herkesin gönlünü kazanan Zeynep Bastık sahne enerjisiyle de çok seviliyor. Çektiği videolarla milyonlarca tıklama alan başarılı şarkıcı son dönemlerde reklamlarında aranan ismi haline gelmiş durumda.

Zeynep Bastık Dünyaca Ünlü Markanın Yüzü Oldu!

Dünya çapında birçok ünlü isimle reklam anlaşması yapan Adidas’ın 2020 senesi için Türkiye’deki marka yüzü dinamik enerjisiyle Zeynep Bastık oldu. Bu anlaşmadan son derece mutlu olan Bastık markanın kendisine çocukluğundan beri ilham veren markalardan biri olduğunu açıklayarak yıllar önce 50. yıl Orginals reklam filminde hayran olduğu birçok sanatçıyı bir arada görmekten heyecanlandığını ve aynı heyecanı dün gibi hatırladığını açıklayarak markayla olan iş birliği için çok heyecanlı ve mutlu olduğunun altını çizerek birlikte güzel işlere imza atacaklarını düşündüğünü açıkladı.

Zeynep Bastık Kimdir?

Zeynep Bastık'a Sürpriz Reklam Teklifi!
Zeynep Bastık’a Sürpriz Reklam Teklifi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler