Ana SayfaDedikoduŞeyma Subaşı'dan Olay Yaratan Nafaka İtirafı!

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı’dan Olay Yaratan Nafaka İtirafı!

Kendine kazanç kapısı aralamak için YouTube kanalı açan Şeyma Subaşı son dönemlerde kafesinin iflas etmesi haberleriyle gündemdeydi. Dün  Healthyish’i kapatacağı kesinlik kazanan Şeyma Subaşı’nın Acun Ilıcalı’dan aldığı aylık 125 Bin TL nafakayla geçinememesi eleştiri konusu olmuştu ki Şeyma Subaşı’dan olay yaratan nafaka açıklaması geldi!

Healthyish Kepenk İndiriyor!

Acun Ilıcalı ile evliyken Bebek’te Healthyish’i açan Şeyma Subaşı’nın son birkaç aydır borçlarla uğraştığı hatta haciz nedeniyle dükkanın bir süredir kapalı olduğu konuşuluyordu. Bu konu hakkında açıklama yapan Subaşı haciz iddialarını redderek Healthyish’nin kapanacağını doğruladı. Sürekli yurtdışında olduğu için kafeyle ilgilenemediğini ve bu nedenle hem çalışanlarının, hem de kafesinin enerjisinin düştüğünü dile getiren Subaşı, sadece kafesinin başında duracak bir kadın olsam başarırdım ama ben bu değilim açıklamasında bulunarak kendini özgür ruhlu olarak tanımlamıştı.

Cesur Paylaşımlarıyla Gündeme Gelen Şeyma Subaşı, Amuda Kalkarak Poz Verdi!

Namaz Açıklaması Olay Yarattı!

Aldığı nafakayla geçinemediği için YouTube’dan kazanç elde etmek isteyen Subaşı kanalından yaptığı açıklamalarla olay yaratmaya devam ediyor. Çektiği bir videoda hayatının çok yoğun olduğunu ve artık Namaz kılamadığını “Çok yorum yapacaklar biliyorum. Hayat şartları, bulunduğumuz durum, bu hayat; namaz kılamıyor oldum. Allah inşallah nasip eder tekrar. Her sabah teşekkür ederim Allah’ım diyen bir insanım.” sözleriyle açıklayan Subaşı ailesinin 5 vakit Namaz kıldığını ve kendisinin Kuran-ı Kerim’in yarısını bitirdiğini dile getirdi. Sürekli yurtdışı seyahat temposuna sahip olan sosyal medya fenomeninin böyle bir açıklama yapmasına gerek var mıydı bilmiyoruz ama uçak seyahatlerinin artık ne kadar zor ve yorucu olduğunu düşününce zamanı kalmamasını anlıyoruz.

Şeyma Subaşı’dan Olay Yaratan Nafaka İtirafı!

Bir süredir konuşulan nafaka konusu hakkında açıklama yapan Şeyma Subaşı “iddialara “10 senedir beraber olduğum bir adamdan, 6 senedir de ortak çocuğumuz olan bir adamdan nafaka alıyorum. 18 yaşından 28 yaşına kadar en muhteşem yaşlarımı bir adama adamış, sonuçta ilişkisi yürümemiş biriyim. 1 sene evli kalmış olduğum adamdan para alıyorum. Anlatabildim herhalde. Yetmeme gibi bir ihtimali var mı? Çok şükür yetiyor da tek gelirim ondan aldığım nafaka değil.” sözleriyle yanıt verdi.

Şeyma Subaşı Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler