Ana SayfaÜnlülerMüge Boz Doğum Hakkında Konuştu!

İlgili Postlar

Müge Boz Doğum Hakkında Konuştu!

Güzel ve başarılı oyuncu Müge Boz geçtiğimiz Haziran ayında basketbol oyuncusu Caner Erdeniz ile dünya evine girmişti. Evliliğinin üzerinden çok geçmeden hamilelik haberini veren Müge Boz doğuma günler kala fotoğrafçı Fırat Meriç’e olay pozlar vermişti. Hamilelik pozları nedeniyle çok konuşulan Müge Boz, anne olmanın ardından bebeği ve eşi Caner Erdeniz ile ilk fotoğrafını paylaşmıştı.  Müge Boz muhabirlerin yanıtları ile Doğum hakkında konuştu.

Müge Boz son hali

Müge Boz Kimdir?

Müge Boz: Nasıl Anne Oldum Ben Ya!

“Hamilelik süreci, kadının en dişi ve en çekici olduğu dönem bence” diyen güzel oyuncu Müge Boz, hamileyken kendisini daha kadınsı hissettiğini söyleyerek sözlerine şu şekilde devam etti: “Hayatımın en önemli dönüm noktalarından birini bu fotoğraflarla ölümsüzleştirmek istedim. Konsepti ben belirledim, kıyafetleri de kendim seçtim.” diyen Müge Boz pozları nedeniyle çok konuşulan Müge Boz, anne olmanın ardından bebeği ve eşi Caner Erdeniz ile ilk fotoğrafını paylaştı. Sosyal medya üzerinden hastane odasında ailece çektirdikleri fotoğrafı şu notla paylaştı: “İşte Vina’mız da aramıza katılınca… Daha parlak, daha ışıklı oldu ailemiz! İyi ki anne-baba olarak bizi seçtin, aramıza katıldın bir tanem.” ifadesini kullanmıştı. Sosyal medyada Vina ile fotoğraf atan Müge Boz, kızı Vina ile paylaşımına, “Bazen tipime bakıyorum. ‘Nasıl anne oldum ben ya!’ diyorum. Baya baya oldum. O kadar şeker ki tüm gün ona bakmak istiyorum, bu güzel anlarını kaçırmamak için…” notunu düştü.

Müge Boz Doğum Hakkında Konuştu!

Müge Boz, geçtiğimiz günlerde YouTube kanalında doğum sürecini anlattığı bir video yayınlamıştı. Doğuma girdiği anda yalnız başına kaldığını dile getiren oyuncu, gözyaşlarını tutamamıştı. Müge Boz doğum anındaki yaşadıklarını anlattı. Müge Boz,” Ben bir anda hayatımda daha önce tanımadığım değişik bir acı ile uyandım. Acı da değildi aslında. Sanki içimde bir lastik kopmuş gibi… Oldukça sakin bir şekilde Caner’i uyandırdım. ‘Bebeğim sanırım hastaneye gitmemiz gerekiyor’ dedim. Caner’in tüm ısrarlarına rağmen doğum çantamı hazırlanmamıştım. Hemen onları halledip hastaneye gittik. Bebeğin kalp atışlarını ölçen bir alet vardı. Onu takacakları zaman ‘Neden takıyorlar şimdi, ne gerek var’ diye düşünüyorum. Sonra doktorum ‘Sanırım burada bir problem var’ dedi. Kendime göre çok iyi performans gösteriyordum. Doktor ‘Kalp atışları düşüyor, ben risk alamayacağım. Su geldikten sonra 8 saat içinde doğum olması gerekiyor, biz o süreyi geçtik. Riskli bir duruma dönebilir, sezaryene dönüyoruz. O an inanılmaz derecede bir kabulleniş yaşadım. 8-9 saat deliler gibi uğraştım. Normal doğum olmadı. İnanılmaz bir panik oldum. İçeride bir problem olmuş olabileceğini düşündüm. Caner inanılmaz şaşkındı zaten.

Müge Boz: “Lütfen Konuştuklarımızı Unutma”

Müge Boz Doğum anılarını anlatırken muhabirlere, Doktor ‘Doğumu epidural yaparız ve Caner doğuma girebilir’ dedi. Aşağıya doğru hızlı bir şekilde indik. Doktor Caner’e ‘Seni aşağıda giydireceğiz’ dedi. Kapıdan beni uğurladılar. En son Caner’i gördüm. Kapı kapandı. Hemşireler ‘Eşi de girecek doğuma’ dediler. Anestezist ‘Hayır, genel anesteziye döndüm. Caner içeri gelecek diye ayrıldık ve ben içeride öğreniyorum ki; giremiyor. ‘Müge bu dakikadan sonra artık gerçekten tek başınasın’ dedim. Aklıma gelen ilk şey Vina ile konuşmak oldu. Vina’ya ‘Bebeğim şu anda doğuma giriyoruz ama baban yanında olamayacak. Seni doktorlar ve hemşireler karşılayacak. Lütfen korkma.’ dedim. Doktoruma ‘Lütfen konuştuklarımızı unutma. Vina olabilecek en hızlı şekilde babasının yanına gitsin. Yapılacak bütün tetkikler o Caner’in kucağındayken yapılsın’ dedim. Ondan sonrası yok.'” İfadesini kullandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler