Ana SayfaÜnlülerAleyna Tilki'den Takipçilerine Sürpriz!

İlgili Postlar

Aleyna Tilki’den Takipçilerine Sürpriz!

Türk şarkıcı olan aynı zamanda en çok konuşulanlar arasında yer alan Aleyna Tilki, Sosyal medyada Aktifliğini koruyordu. Son zamanlarda sosyal medya hesabından cesur paylaşımlar yapmaya devam eden Aleyna Tilki, bu paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Aleyna Tilki, bu sefer de olay yaratacak açıklama yaptı.

Aleyna Tilki Kimdir?

Aleyna Tilki Uyışturucu Mu  Kullanıyor?

Aleyna Tilki: Kendimi harcadım!

Genç Şarkıcı olan Aleyna Tilki, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile gündeme geldi. Aleyna Tilki, son zamanlarda sosyal medya hesabından cesur paylaşımlar yapmaya devam etmişti. Şimdi ise geçtiğimiz günlerde ki yaptığı açıklaması baya konuşulmuştu. Aleyna Tilki, “Ben dünyada en çok harcama yapan kişiyim. Kendimi harcadım” ifadesini kurmuştur.

Aleyna Tilki'den Takipçilerine Sürpriz!

Aleyna Tilki’den Takipçilerine Sürpriz!

Genç Şarkıcı olan Aleyna Tilki, sosyal medya hesabından kendisine mesaj atan bir hayranının, “Sen umudun bittiği yerde bekleyip, bize kalk diyensin” şeklinde gönderdiği bir mesajı paylaşmıştı. Bu paylaşımının üzerine Aleyna Tilki, hayranının kendisine övgü dolu cümleler kurduğu mesaja, “Yaşamda önüme konulan yüzlerce engeli aşmakla uğraşırken, bir gün böyle mesajlar alacağımı biliyordum” diyerek cevap vermişti. Sosyal medya hesabından “Hello, sürpriz var!” notuyla yaptığı paylaşımla takipçilerini meraklandıran Aleyna Tilki bütün beklentileri üzerine çekti.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler