Ana SayfaÜnlülerİlker Kaleli'nin Yeni Projesi!

İlgili Postlar

İlker Kaleli’nin Yeni Projesi!

Türk sinema ve dizi oyuncusu olan hatta “Poyraz Karayel” adlı dizisinde kendisinden oldukça bahseden İlker Kaleli Emirgan’da görüntülendi. Uzun zamandır ortalarda gözükmeyen İlker Kaleli, kendisini çeken muhabirlerin yanına gelerek Yeni Projesi hakkında bilgi verdi.

İlker kaleli Kimdir?

İlker Kaleli: “Bu gerçek hikayeden alıntı”

Oyuncu İlker Kaleli uzun zamandır ortalarda gözükmüyordu. Geçtiğimiz günlerde Emirgan’da görüntülenen İlker Kaleli kendisini çeken muhabirlerin yanına gelerek projesi hakkında bilgi verdi. Muhabirlerin sorularını sohbet ederek cevaplayan İlker kaleli, uzun süredir çalıştığını söyledi. İlker Kaleli, Tayland-Bangkok’da çekimler de olduğunu belirtmiştir. Tayland-Bangkok’da çekimler de olduğunu söyleyen Kaleli, “oraya ikinci gidişim oldu. Çekimler tamamlandı. BBC ve Netflix yapımı ortak olarak ekranlara gelecek ufak bir rol… Biraz uğraştırdı, sahneler sürekli yeniden yazıldı, olsun iyidir arada böyle” ifadesini kullandı.

İlker Kaleli’nin Yeni Projesi!

İlker Kaleli

Geçtiğimiz günlerde Emirgan’da görüntülenen İlker Kaleli kendisini çeken muhabirlerin sorularını sohbet ederek cevapladı. Karakteri konusunda konuşan Kaleli, “bu gerçek hikayeden alıntı. Dünyanın en meşhur 10 seri katilinden bir tanesinin gerçek bir hikayesi, yetmişlerde geçiyor.” ifadesini kullandı. İlker Kaleli Türkiye’de de yeni projelerinin olduğunu belirtti. İlker Kaleli, “2020 için daha böyle dolu dolu olacak gibi görünüyor. İnternet, televizyon belki de tiyatro olabilir. Şuan da senaryoları okuyorum daha net bir şey belli değil” ifadelerini kullandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler